Lenov goliath wegance

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™S•L•A•Y•E•R tarafından 11 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba benim gemim 31Lf3 13bo2 full iris pet antik guntik bi gemi Rütbem uzman yüzbaşı ama rütbeme yetişiyorlar 9.000 rutbe puanı kaldı aramızda hangi gemi ile ne yapabilirim ?

2. Tavsiyem Şudur
    1.Tavsiye Eğer ViP Var ise Leonov alıp Eskide Rütbe Puanı Kasabilirsin
    2.Tavsiye Eğer Vip Var ise Goliath Alıp X5 x6 x7 haritalarında Rütbe Puanı Kasabilirsin
    3.Tavsiye Uber görevi alıp Küçük uberlerden kesebilirsin :)

™S•L•A•Y•E•R bunu beğendi.
  3. Ancasin

Ancasin User

Rütbeye en güzel puan düşman oyuncu vurmak ve/veya kapı yapmaktan gelir. Ben 19 lvl im bugün işim çıkmazsa 20 olacam, hala mordon falan keserim. Eski haritaları küçümseme derim ;)

4. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

x3de goliyle kas leoya geçersen rütben biraz düşüyor :D

5. eski haritalarda kasılıyorum 2 gündür arayı açmak üzereyim zaten :D

Lenov almıştım goliath mı geçeyim :)

6. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

aynen goliye geç derim bence :) rütbe rütbedir :)

7. benim taktiğim şuydu 2-3 2-4 de kasılıyordum eski görevleri alıp :) eşya görevleride var onlarıda yapıyordum gemim güçlü olduğu için baskına gelen gemileri 3 vega 4 lenov 2 goliath kesiyordum :D

tamam teşekkürler beyler 30.000 Rütbe fark attım :D goliatha geçince birden rütbe tavan yaptı :D konu kilitlenebilr :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2014
  8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Goliath ile hem kasılabilr hemde savaşabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.