Leonov Dan Vengance Ye Geçtim Gemi Daha Kötü Oldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RЄÂĿĦÂĈҚЄ$P tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. leonovdan venganceye geçtm aldm aynı kalkanı falan yerleştirdim kalkanın darbe puanı 52.000 leonov da aynısı 86.000 di lazerler de aynı fakat 1.000 vuruyor şimdi eskiden 2.000 1.500 vuruyordu neden boyle oldu nasıl çozebelrim yardımm ???

2. Ancasin

Ancasin User

Leonov eski haritalarda 2 kat güçlüdür. Gemine 6 lf3 koyarsan 12 lf3 varmış gibi vurursun. 6 b02 kalkan koyarsan 12 b02 kalkanın varmış gibi kalkanın olur. Yani leonovdan vengeanceye geçince geminin daha kötü olması gayet doğal. Tabii eski haritalar için söylüyorum bunu.

3. Eski Haritada Yani x1 x2 x3 x4 Lerde Leonov 2 Kat daha fazla vuruyor Sizin çözemediğiniz Konu bu

4. heee ana haritalar diyor demi sagol ztn x-4 tede leonov 64.000 darbe puanı var sagol şimdi anlaadm genede vengance iyi :D kristallon kesrm :D

5. Ancasin

Ancasin User

Kristallon için tabii vengeance daha iyi olur ;)

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Leonov eski haritaların kralıdır yeni haritalara gittiğinizde etkisiz kalabilir o yüzden eski haritalarda kullanılabilecek tek gemidir.

7. şimdide 2-3 te devo mevo kescem az daha kalaydı leonov :D

8. Bana göre 12 levele kadar x3 x4 te takılın leonovla.Görevleri yapın sürekli.Böylece azda olsa rütbenizde olur.Sonra goli veya vega alıp cubikona gidin

9. şua n aynen oyle yapıyorum :D tşk

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.