LEONOV EV AVANTAJI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NuMBeR-OnE[MLT*] tarafından 4 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

LEONOV EV AVANTAJI KENDİ ŞİRKETİNİN TUM HARİTALARINDA OLSUN MU?

1. olsun

43,5%
  2. olmasın.

60,9%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba iyi forumlar.

şimdi bilindiği gibi leonov ev avantajı x1 x2 ve x3 haritalarında geçerli oluyor. Benim fikrim kendi x5 x6 x7 ve x8 haritalarımızda da olsun. PwP ve korsan haritalarında olmasın.

Desteklerinizi bekliyorum

2. Merhaba ,

Pek olabilir bir fikir gibi gelmedi. Neden derseniz Leonov'un kalıplaşmış olan bir özelliği eski haritalarda yani x-1 , x-2 , x-3 ve x-4 haritalarında avantajlı olmasıdır. Pek bunu değiştireceklerini sanmıyorum.

İyi forumlar.

3. Çok kötü olur. Goliyi fulledikten sonra full iris leonov alanlar oluyor. Adam o haliyle baskına gelen orta halli vega ve golileri kaçırıyor bari orada kalsınlar. Ayrıca veganın leonovdan daha çok avantajı olmalı, bu avantaj da baskına gidebilme ve ileri haritalarda kasılabilmedir. Kısacası öyle olursa leonovlar hiç çekilmezler, cubi ye bile artık 10 günlük oyuncular gelir.

4. Artık günümüz Oyununda pazardan gemiler 20m yi geçemez oldu. Onları alamıyorsanız da artık bence oynamayın da.

Son düzenlenen: 20 Temmuz 2015
  5. Ne kadar Leonovcu olsam ve en çok o gemiyi kullansamda dengenin ciddi derecede bozulacağından olmaması tarafındayım.

Üzgünüm..

6. ÇORBACI

ÇORBACI User

Leonova bu özellik ilk verildiği zaman tüm haritalarda geçerliydi ancak leonov o zamanlardaki bu özelliği ile goliden daha güçlü bir gemi oldu tabii eski goli sahibi oyuncuları isyan edince kısa sürede özelliği kısıldı ve sadece eski haritalarda kullanılmaya başlandı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.