LEONOV LF3 LF4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bekov597 tarafından 24 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bekov597

bekov597 User

BEYLER LEONOVUM 7 FLAX 1 İRİS İM VAR FULL LF2 DİROİTLER SADECE İRİS 1 LF3 1 LF2

Gemim ise 6lf3 tü ganimetten lf4 çıkınca napacagımı şaşırdım 6lf3 takıp renkli sıkmakmı iyi dir güçlü bide 5 lf3 + 1lf4 takınca dahamı güçlü olurum hangi şekilde 6lf3 mü güçlü olurum 5lf3 1 lf 4 mü yardımlarınızı bekliyorum

NOT: BİRDE URİDİUM KASMAYI SEVERİM KOLAY GELİYOR LF3 MÜ ALAYIM GOLİ İÇİN PET YADA HANGAR GENİŞLEMESİMİ

2. kaansakal

kaansakal User

lf4ü ve lf3lerini diroitlere koy böylece olduğundan daha fazla vurursun.
    2.si şuanki halinle goli alırsan bir işine pek yaramaz gibi çünkü goli alırsan alt haritalarda leo nun özelliği kaybedersin üst haritalarda ise kris tek başına kesemessin.O yüzden bence leo olarak kal pet ve hangar genişlemesi ise en son iş senin için önce uri ve kredi kasıp uri ile lf3 kredi ile iris almaya bak.
    Ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın :)

3. bekov597

bekov597 User

Başka Tavsiyeler Lazım

4. Merhaba ,

Şu anda çok fazla alternatif yok çünkü ekipmanlar düşük ve eksik. Öncelikle kredi biriktirip ticaretten LF-3 , B0-2 ve hız jeneratörü eksiklerinizi tamamlayınız. Zamanla arge'de yaparsınız biriken uridiumlarla. Yada başka yere kullanırsınız. Fakat şu an için ekipman eksiklerinizi tamamlamanız daha iyi olacaktır.

Ayrıca Leonov ile x-3 ve x-4 haritasında zorlanmadan imha edebileceklerinizi imha ederek kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. bekov597

bekov597 User

yani lf4 leri diroite lf3 leri mi gemiye takayım mavi sıkmak için

6. kaansakal

kaansakal User

dediğini yaparsan mavi sıkarsın ancak mavi sıkman hiçbir işine yaramaz daha fazla vurman gerek.O yüzden vuruş gücü fazla olan lazer toplarını diroitlere lf2leri ise gemiye koy daha fazla vurursun.

7. bekov597

bekov597 User

Denedim Fakat Eskisinden Dahada Az Vuruyorum

8. kaansakal

kaansakal User

imkansız.Eğer eskisi gibi her lazer topu konacak yerleri doldurduysan daha fazla vurursun

9. sacred

sacred User

eyer lf4 ü gemiye koyarsan 2 kat daha fazla vurur 200 yerine 400 vurur fakat droide koyarsan 210-220 taş catlasın 250 vurur

arkadaş oyunda yeni sanırsam kaanın dediğine bakma yanlış bilgilendirmesin arkadaş leo alt haritalarda kalkan ve vurdugu hasar 2 katına cıkar GEMİYE koydukların sadece geçerli olur bu dediğimde droid geçerli değildirki bkz ben 9 irisle 6 lf4 ü leoya takıyorum goli kadar vuruyo eyer droiddeki hasarda 2 katına cıksaydı cok yuksek rakamlar ortaya cıkardı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Aralık 2013
  10. Merhaba ,

Leonov avantajı x-1 , x-2 , x-3 ve x-4 haritalarında geçerlidir. Ayrıca arkadaşımızın dediği gibi Vuruş ve Kalkan etkisi gemi'dekileri kapsıyor droid'lerdekileri değil..

Bu nedenle en iyi lazerleri ve kalkanları gemiye koyup deneyin.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.