leonov mu goliath

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dido3xl tarafından 21 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dido3xl

dido3xl User

evet arkadaşlar ekipman bu genelde 2-3 ve 2-4'deyim, bazı arkadaşlar leonov'un bu haritalarda daha hızlı kasıldığını söyledi ne kadar doğru veya para biriktirip daha iyi bir gemi mi almalıyım aegıs ve citacel gibi

[​IMG] [​IMG]

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Leonov gemisi eski haritalarda 2 katı vuruş gücüne sahiptir.X3-X4 haritalarında seri bir şekilde kasılıp LF3 ve elit kalkan sayınızı arttırmalısınız.Şu an için başka bir gemi için erken kasılmak için geminiz idealdir bir süre kasılıp fullendikten sonra başka bir gemi seçimi yapabilirsiniz.

iyi Forumlar.

3. dido3xl

dido3xl User

anlamadım x3 ve x4 hangi haritalar 3 ve 4 ile başlayan haritalar mı? (2-3 2-4 gibi ) ve şuan bu seviyede leonova mı dönmeliyim yoksa şuan bu gemi iyi mi

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Leonov gemisine dönerseniz mevcut Golıath gemisini kaybedersiniz yazık olur eğer alabiliyorsanız hangar almanız daha iyi olur ,eğerki alamıyorsanız Mevcut geminiz ile devam edebilirsiniz,biraz imkan meselesi tabii ki....

iyi Forumlar.

dido3xl bunu beğendi.
  5. bende vega var. bo2 2 tane var lf3 8 tane var sizce vegayı satıp lenov almalımıyım.
    12 seviyeyim 1-8 1-7 gibi yerlerde bazen kasılıyorum sizce vegayı satıp lenov almalımıyım.

6. dido3xl

dido3xl User

teşekkür ederim geminin kaybolacağını goliathı allınca anlamıştım

7. kral_amex

kral_amex User

Merhaba benim zeus full gözüküyor ama nedense sayfayı yeniliyorum bozluyor sayfayı bırdaha yeniliyom zeus full oluyor anlamadım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Haziran 2015
  8. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyiniz.Mesajınıza resim eklemek için Buradan bilgi edinebilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. senberk99

senberk99 User

Bence şu an için leonov alarak 2-3 haritasında önünüze gelen herşeyi kesebilrsiniz.Böyle böyle uri gelecektir.Ben 2-3 saatte bir 1tane lf3 alabileceğinizi düşünüyorum.Bence sırayla kastığınız uriyle lf3-bo2 lf3-bo2-lf3-bo2 bu şekilde alın gereken lf3 ün 31 gerekn bo2nin de 16 olduğunu unutmayın.Lf-3 sayınız 15 i bo2 sayınız da 10 u geçtikten sonra 2-6 haritasına giderek cubi kesenlere katıllabilir veya tek başınıza boss kristallin,kristallon,kristallin keserek irislerinizi ,Lf-3 lerinizi ve bo2 lerinizi tamamlayabilirsiinz.İyi oyunlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.