LEONOV TASARIMI!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROCKONROLLBABY tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

LEONOV TASARIMI GELSİN Mİ?

1. Gelsin

oy sayısı 1
    50,0%
  2. Gelmesin

oy sayısı 1
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar bence artık leonova bir tasarım gelmeli siz de destek verirseniz sevinirim adminim bu arada konuyu kilitlemezsiniz sevinirim arkadaşlar credi ile alınan bigboy nostromo gibi gemilerin bile tasarimi var bundan önceki konulara baktım herkes ev avantajından dolayı gelmez demiş arkadaşlar hepiniz günde 4-5 tane elit leo görürsünüz şimdi şöyle bir şey var bu oyunda bana gore tüm gemilerin bir görevi var mesela goli baskinlarda hasar verir vega baskindan kaçan gemiyi haklar en önemlisi leo da ana haritaları korur bir nevi bekçilik yapar ben de onlardan biriyim çoğu zaman 2-4 te kasilirim önüme gelen düşmanları da keserim leonun görevi de bu aegis canı azalan golü ve vega ya can verir citadel ateşi üstüne ceker şimdi soruyorum size bu gemilerden leonovun neyi eksik ha artık gelsin bir tasarım

2. yigit-asli

yigit-asli User

kardeş leonov u ilk başlayanlar kullanıyor o yüzden yüzde15 tp veren bi tasarım olabilir

3. Bu konuyu 'Guncelleme ve Fikir Havuzu' bolumune acmalisiniz.Ayrica boyle bir konu vardi diye hatirliyorum ona destek verebilirsiniz.

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Diğerine gelirsek böyle konular zaten mevcuttur.Güncelleme ve Fikir Havuzunu incelerseniz bulabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.