Leonov ve uri kasmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darq_Assasin52 tarafından 15 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar dün bi konu açtım elit olma taktiği verirmisiniz diye ve goliden vazgeçip leo oldum leoyla ilk 4 haritada iyi uri kasarsın dediler.şimdi nasıl kasıcam ilk 4 haritada okadar uriyi? chatte birine sordum sabahtan beri oynuyom dedi 25k uri yapmış onu nasıl yapıyolar?

hadi ama cevap veren yokmu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Haziran 2014
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

x-3 ve x-4 haritalarınızda önünüze gelen her türlü yaratığı seri biçimde kesmeniz gerekmektedir.Sibelon devolarium hariç onlar zaman kaybettirir.Sıkılmamanız ve seri olmanız gerekmektedir.

İyi forumlar

3. Merhaba ,

Mod'umuzun dediği gibi x-3 ve x-4 haritasında zorlanmadan imha edebileceklerinizle kasabilirsiniz. Sibelon ve Devolarium biraz zaman alabiliyor bu nedenle Saimon'la Mordon önerebilirim.

İyi forumlar.

4. eğer hesabının ilk bir ayı ise vip var hızlı hızlı roketle x4 le iyi kasılırsın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.