Destek Leonov

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve VΛLVE™ tarafından 5 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Merhaba arkadaşlar
    Gemim full elit 8 iris full bo2 lf3 elit hız kami3 falan
    leonovla eskilerde kasılmak iyi olur mu

2. Bence geregi kalmamis bi aegis cek altina git cubi takil artik. Kutu ac lf4 yap gelistir ve arge tamamla :D

3. VΛLVE™

VΛLVE™ User

aegisi nerden getireyim?

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Eğer yeni haritalarda kasılamıyorsan leonova geçip eski haritada sibelon ve boss sibelon keserek kasılabilirsin.Vip varsa benimde yapmaya devam ettiğim gibi x-5 te etrafına topla yaratıkları ve kamikaze ile patat.1-2 kamikazeden sonra canı azalan lordakiumları kesmeye başla.Bu şekilde yanına skylabı da ekleyerek kredi kasabilir ihaleden aegis alabilirsin.İmkanın varsa uri çekerek de alabilirsin...

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Bana kalırsa artık cubi gruplarının yanında kasılma vaktiniz gelmiştir :) İmkanınız varsa aegis almalısınız.Eğer şuanda alamayacaksanız bir goliath alın ve doğru cubikon gruplarına .

İyi forumlar

6. -ZİFİRİ-

-ZİFİRİ- Guest

Merhaba ,

Yeni harita da kasılmanız sizin açınızdan daha faydalı olur aegis ya da goliath alırsanız daha hızlı ve rahat kasılabilirsiniz.

İyi Forumlar.

7. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum herkes tek başına kesiyor artık eskiden hep onunla kasılırdım :D

8. Fullsun zaten tek eksigin full+full degilsin. Cubileri tek kesiyorlar demissin. O zaman git cubiye pet ac adama caktirmadan kamikaze al bi lazer tikla petin direk gidicek patlasin onda adam farkettiginde sen kacmis olcaksin sonra kamikaze dolsun bir kez daha yap en az 8 protegit kesersin ve bir de 150.000 damage yer cubi. Cubiden bi 300 uri alirsin en az. Al sana taktik. SOLID TACTIC. :D

9. senberk99

senberk99 User

artık eskisi gibi diroit kasılmıyor leonovla her günn en az 50m kasardım yaa özledim aslında bence cubiye git veya tek başına kristallonlar 400 k credits veriyo cephanen gitse biraz 300k ( roketatar kullanma bence az cephane gider) aynı zamanda goli almalısın tabi ve skylabtan promerium gönder ve petle sat bonus al

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.