Leonov

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 20 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

arkadaslar leo kendi haritasinda x2 kat guxlu vuruyor ya mesela 6 lazer slotu var 6 sina da lf3 koyalim diyelim ki 900 vururuz 1/2 de leo ile 1800 mu vururuz bide bu dusmanlar icin gecerli midir

2. Merhaba ,

Leonov Ev Avantajı sadece gemide takılı olan hız jeneratörü , kalkan jeneratörü ve lazerleri etkiler. Droid'lerdeki lazeri etkilemez diye biliyorum. Fakat droid'lerdeki lazerler ile birlikte avantajı sayesinde x-1 , x-2 , x-3 ve x-4 haritalarında normalden yüksek vurur.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

Teşekkürler modum peki leo için en mnatıklı uçuş düzeni ynegeç veya el mas mıdır sizce ful havoc takcam

4. Merhaba ,

Pek detaylı ( En azından sorduğunuz şekilde ) kullanmadım. Hangi uçuş düzeni daha uygundur bilemiyorum fakat deneyimi olan arkadaşlar yazacaktır.

İyi forumlar.

5. andermo83

andermo83 User

içiçe en mantıklısı roketi %50 arttırıyor bir de arge varsa plt 3030 45k dmg yi görüyor kardeşim kndi haritanda iç içe :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.