Leonov

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dexis tarafından 13 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dexis

Dexis User

Adam Full lf3lü apisli zeuslu ama leonov ile 3-4 veya 3-3'te mordon lordakia saimon keserek kasılıyor. Bunun sebebi nedir? Uri kasmak x-6, x-7, x-8 haritalarına göre daha mı kolay x-3 ve x-4 haritalarında? Yorumları bekliyorum full lf3 goliyim leonova geçsem mi geçmesem mi kararsız kaldım

2. leanov özel bir gemi 3-3 3-4 kasıldığı zaman attığı roketler normaline göre 3 kat daha fazla atıyor yani 5.000 vuran roket o gemiyle 15.000 vuruyor rokete seprom beslemesi+vip+roket turbo oldumu çok seri kasılınıyor

3. Dexis

Dexis User

3 kat daha fazla koymuyor 2 kat daha fazla koyuyor ben leonovken içiçe açı uçuş düzeniyle ve seprom ile plt 2026larım zar zor 9kyı bulabiliyor 15 vuramazsın
    not:vip de var

Demek istedigim uçuş düzenin yoksa 3 kat vurman imkansız geminin kendisi sadece 2 kat vuruyor

4. Merhaba ,

Eski haritalarda yani x-1 , x-2 , x-3 ve x-4 haritalarında avantajları vardır.

Buradaki konuyu incelerseniz Leonov hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Dexis

Dexis User

Leonov hakkındaki avantajları biliyorum sadece şunu merak ediyorum bu tür insanlar diger haritalara kıyasla daha fazla mı uri kastıgı için burada duruyorlar

Bir bakıma taktik istiyorum sizden ama bilgi vermek istiyorsunuz nolur yanlış anlamayın sadece merak ediyorum diger haritalardan daha fazla uri kasılıyorsa gemiyi leonova çeviricem pet alana kadar :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2015
  6. Merhaba ,

Genelde x-3 ve x-4 haritalarında kasanlar Leonov tercih ediyor. Önce ki mesajımda verdiğim konuda yazan özelliklerinden dolayı seçiliyor. Bazen büyük npc ile uğraşmaktansa seri ve hızlı imha edilecek npc tercih edilebiliyor. Yani tamamen kişilerin oyun tarzına bağlı olarak değişir.

Konuyu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

7. Dexis

Dexis User

o zaman leonova çevirioyrum tekrardan gemiyi, konu kilitlenebilir

8. cengizcc

cengizcc User

Zevk icin alinir leonov bence bende yapiyorum roketle 25 bin vurmak guzel oluyo amaci bu bence

9. coder545

coder545 User

diroitleri tamir edince hizli seviye atlatmak icin , eskide takilirken daha havali gorunmek icin, ultra elit leoyla dusman kesmek (leo olunca yeneriz diye dusunup kacmiyolar ) icin ve en onemlisi benimde leo alma sebebim yuksek roket hasariyla kendimizi tatmin etmek icin kullanilir. en iyi uriyi cubide kasarsin tabi cubi donuyolarsa sirketinde

10. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.