Leonov..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ShiroFallen tarafından 4 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın modum ve arkadaşlar gemim :

Leonov

10 lf3

6b02

10 elit hız

0 arge

2 iris

vip çektim indirim paketide çekmeyi düşünyorum sizce nasıl yapmalıyım goliatha geçip talon mu kesmeliyim biriken uriye lf3 b02mi almalıyım yoksa leonovda 50 k uri yaptıktan sonra 5 lf3 alıp indirim paketi çektikten sonra 15 lf3 olup gerisini irisemi kasmalıyım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

2. şuanki durumunda lenov olarak kal ve lf3 lerini fulle irislerden önce flakslarını al lenovla eski haritada daha iyi uri kasarsın 8 iris alacak kadar uri kas sonra indirim paketi al ve irislerini al bu arada irisleri kredi yoluylada alabilirsin eğer skışırsan adminler klan kuracak takipte kal

3. Leonov ile şimdilik ilk haritalarda kasıl en azından skylab gelişsin birde topladigin urileri gider argeye verirsin :)

Bence argeni kutu argesi yap :) sonra vegaya geçip pvp de kutu toplarsın birde katlayıcı çekersin :) topladigin uri ggler ile ister kapi acarsin ister arge yaparsin secim senin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.