leonov

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «ĈÂ$ÂИØV™» tarafından 29 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler bişe sorucam benim leonovda hasar etki etmiyo ya şöyle bi sorun var ben golidede aynı demageyi atıyorum aynı konfiyle leo dada aynı demageyi atıyorum (leonov x-1 haritasında) goliye göre daha çok vurmam gerek ama vurmuyor aynı vuruyor

2. BonusRasta

BonusRasta User

Şimdi bende öyle düşünmüştüm, diroit kasmak için leonav'a geçmiştim. Baktım goliath ile aynı vuruyor. Düşürsek goliath 15 lazer alıyor oradan eşitliyor sanırım. Birde lf4 çoksa gemiye koy öyle dene ya da varsa

3. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

lf3lerin varsa dirioitlere değil gemiye yükle, fazladan alıdğın lf2ler, lf3ler goliye tam taktığında leodaki hasara yakın oluyor.Tavsiyem 20-25 lf3 olmadan goliye geçme

4. 8 iris 6 havoc 31 lf3 4 lf4 var abi :S

5. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

bi fikrim yok leoda katlama var x4 e kadar pvp haritalarına falan atlasan anlarsın farkı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.