Leonova tasarım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *-IMPOSSIBLE-* tarafından 18 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olabilirmi olamazmı?

1. Olsun, iyi olur

100,0%
  2. Olmasın

oy sayısı 0
    0,0%
  3. olmasın baskın yapınca bitirirler bizi :+

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba. Bildiğiniz üzre leonov gemisinin ana haritaların dışına çıkınca gücü düşüyor.leonov içun bir tasarım olsun madem dış haritalara gidemiyor bari iç asayişi sağlayabilsin. %10 lazer gücü artışı , beslemelere %5 + güç , + 20000 dp,%10 roket gücü, % 20 hız.. gibi gibi . bu özelliklerden biri gibi bir özelliği olan tasarım olursa leonov için bence daha iyi olur diye düşünüyorum

Son düzenlenen: 18 Nisan 2014
  2. Biraz daha hazırlanarak gelebilirsen güzel olur ...

Bir tasarım en fazla 1 bonus sağlayabilir. Mesela hasar , hammadde , kredi artışı , tamir artışı gibi ...

Ayrıca kalkan kendiliğinden olmuyor. Kalkanı jeneratörlere kendin ekliyorsun. O kadar kalkan oluyor.

İyi oyunlar ...

3. o bonus lardan bir tanesi dedim zaten. tabi onlar olcak diye bir kaide yok . bonus olmasada olur tasarım olsunda :D

Son düzenlenen: 18 Nisan 2014
  4. Ben şöyle yazıcam fikirlkerimi.
    Birkaç leonov tasarımı olacak
    •Leonov elit;Vuruş gücünü %5,Kalkan yenileme süresini %8 düşürür ancak hızını %10 azaltır.
    •Leonov ...(adını başkası koysun);Hızını %20 arttırır ancak lazer hasarını %6 düşürür.
    •Leonov...;roket hasarını %15 arttırır.
    •Leonov...;kalkan gücünü %10 arttırır
    buda son •Leonov...;lazer hasarını %4,kalkan gücünü %4,roket hasarını %4 arttırır ancak kalkan yenileme süresini %12 arttırır.
    Bizim sv de leoyu çok kullanan var diğer svlerdede çok kullanan kişi vardır malum leo roket hasarını lazeri kalkanı filan 2 ye katlıyor.Hiç olmassa 2 tanesini yapın be abi.
    Bu arada oranlar değişebilir,
    Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.