Leonovumun ekstralar kısmına hiçbir şey takamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sprinter1 tarafından 3 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sprinter1

sprinter1 User

Leonovumun ekstralar kısmına hiçbir şey takamıyorum lütfen yardım edin. yüksek ihtimal bugta kaldı. o yüzden leonov la kasılamıyorum.

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Ekran görüntüsü atar mısınız?

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. sprinter1

sprinter1 User

herhangi bir eşya koymayı denediğimde bu malzemeyi bu slota yerleştirmesin diyor

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Üyelerin forumda link paylaşması yasaktır, lütfen dikkatli olun.

Resimden bir şey anlaşılmıyor pek fazla ama, envanteriniz boş mu, veya aynı malzemeden iki adet koyamazsınız.

İyi forumlar.

5. sprinter1

sprinter1 User

HİÇBİR ŞEY KOYAMIYORUM Kİ HEM DE HİÇ BİRŞEY BENDE AYNI ŞEYDEN 2 TANE KOYACAK KADAR APTAL DEĞİLİM HERHALDE EKSTRALARA 1 TANE BİLE BİRŞEY KOYAMIYORUM YÜKSEK İHTİMAL ENVANTERİM BUGTA KALDI YARDIM EDİN LÜTFEN.

6. talha-1776

talha-1776 User

Aynı sorun bende de oluyor hiçbir şey koyulmuyor tamir robotunu bile koyamıyorum lütfen yardım edin.

7. DraydiBoy

DraydiBoy User

resim bagu olmuştur tahminimce sayfayı yenileyip tekrar deneyin olmadı çerezleri temizleyip tekrar deneyin ekstralar bölümünde mutlaka bir şey vardır fakat gözükmüyordur.

8. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Tarayıcı değiştirmeyi dener misiniz?

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.