Level 22 Görevleri!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PUSAT tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

22 Level Görevleri Gelsinmi?

1. Evet.

oy sayısı 36
    67,9%
  2. Hayır.

oy sayısı 6
    11,3%
  3. Görevler Hakkında Değişikler Yapılabilir.

oy sayısı 11
    20,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PUSAT

PUSAT User

Merhaba arkadaşlar level 22 görevleri hakkında bir fikrim var görevler ve verdikleri ödüller böyle olucak :) (Tabi bu değerleri DO değiştirebilir.)

1-) İmha olmadan 1000 adet uzaylı imha et.
    2-) Yıldız sistemindeki her haritada 1 uzay gemisi imha et.
    3-) Tüm galaksi kapılarını 1'er kere tamamla (Kronos Dahil)
    4-) 500 adet kargo kutusu topla

Özel Görev;
    1250 prometium topla.
    1250 endrium topla.
    1250 terbium topla.
    750 palladium topla.
    Max 3 kere imha olabilirsin aksi taktirde görev iptal edilecektir.(Canavarlar veya gemilerden düşen kargo kutularındaki hammedeler sayılmaz!)

Verdiği ödül;
    120,000,000 tp.
    50,000 şeref.
    1 adet lf4
    25,000 uridium.

İlk 4 görevin verdiği ödüller;

95,000,000 tp.
    15,000 şeref.
    16,000 uridium.

Arkadaşlar bu görevlerin kolaylık,zorluk veya verdiği ödüller tabiki değiştirilebilir ben örnek olarak verdim,lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin :)

Son düzenlenen: 30 Haziran 2015
  2. daha 20 lwl olamadık ama bnce gelmeli sonuçta 22 lwl olmussun Kronos aradan çıkabilir ve + olarak kutu anahtarı ws de vermeli yada yeni Rütbe olabilir --Dev-- ws gibi bence +1 DO yaparmı bilemem bide dah tp vermesi şaçma gibime geldi :D

3. PUSAT

PUSAT User

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim dostum :) Daha 20 level olamadın ama 20 levelden sonra bu görevlerin seni nekadar ileri götürdüğüne sen bile şaşırcaksın ve daha iyi anlayacaksın çünkü level atladıkça bildiğin gibi diğer levele ulaşmak çok zorlaşıyor bunun dışında evet korsan anahtarlar extra enerji v.b. şeylerde verilebilir :)

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

22 level görevlerinin geleceğini sanmıyorum çünkü daha 21 level görevleri yeni geldi.

5. wasd1dsaw

wasd1dsaw User

Yeni görev fikri mantıklı ama bana 3. görev hariç hepsi çok kolay geldi. 3. görev de uzun, zor değil.Görevlerin zorlaştırılması şartıyla destekliyorum.

6. bence zorluğu yeterli ?

7. Ben beğendim :)

8. begendim bende ama öduler artmalı bu gorevler gibi olmasın 22lvl görevleri hata 24 lvl kadar görevler olabilir

9. PUSAT

PUSAT User

Bildiğim kadarıyla son level 30 bence 30 levele kadar görevlerin olması gerektiği :)

10. 1000lvl kadar oabilir oyuncu olarak max 26lvl var :D

11. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Fikri beğendim :) Ellerinize sağlık. Sizlerden böyle şeyler bekliyorum işte :)
    Bunları toplayıp haftalık raporda sunabilirim. Kimbilir belki içinizden birisinin fikirleri merkez tarafından beğenilir ve hayata geçirilir :) Bence çok güzel olur.

12. Bunun daha zamanı var emin olun

13. PUSAT

PUSAT User

Desteğiniz ve fikrimi beğendiğiniz için çok teşekkür ediyorum adminim Artemis. :)

Arkadaşlar özel görev ve ödülleri hakkında değişikler yaptım :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Haziran 2015
    ygafff bunu beğendi.
  14. olmalı hercul veren gorev 2 hercul mesela 21 lvl gorevler biti 22 lvl olmak çok zor :D

15. PUSAT

PUSAT User

2 Herkül çok be baba öyle bir görev çıkaracaklarını sanmıyorum :D

16. 22 level olmak üzereyim. oyum olumlu (y)

17. PUSAT

PUSAT User

Desteğin için teşekkürler başkan ;)

18. havoç gorevi gibi oda zor ocak kronos açmak için 21 kapı açmak lazım hafifie alma derim :D
    citadel kesmek low yapmak en az 10 kez (serverde low yapmak isteyen yoken D: )
    hercul havoçtan kolay olcak gibi gelior olsa fena olmaz

19. PUSAT

PUSAT User

Low nerden çıktı :)Dostum bilemiyorum artık orasınıda darkorbit düşünsün :D

20. imha olmadan 1000 gemi bayağı zor. o hafifletilebilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.