Level

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ηαησтιтαη tarafından 6 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu fikir uygulamaya konulsun mu?

1. Evet.

63,6%
  2. Hayır.

36,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bazı arkadaşlarımı oyuna davet ettim ancak bazı durumlardan şikayetçiler mesela x-3 haritasında kasılırlarken daha oyuna yeni başlamışken,15-20 levellik adamlar onları kesiyorlar.Bu durumdan rahatsız olduğum için şöyle bir fikir geliştirdim. Bu fikir sadece seviye 10'un altında olan oyuncular için geçerli olacak.Sizin herhangi bir seviyedeki oyuncuyu kesebilmeniz için en fazla ondan 6 level üstünde olmanız lazım olacak.
    Mesela siz 15. leveldesiniz ama 6 leveldeki oyuncuyu kesemezsiniz.Diyelimki 9 level oyuncu geldi düşman haritasına girdi o zaman bu kural kalkar. Evet arkadaşlar fikirimin taslağı böyle birşey. Yorumlarınızı bekliyorum konu geliştirilebilir mesela level farkı 5 olabilir. Bu yenilik oyunda denge sağlayabilir.

2. biraz karmaşık olmuş tam anlayamadım ama anladığım kadarıyla fena deil.

3. Yani diyorum ki addaletsizlik olduğu için level farkı olmalı yani 7 level veya 5 levellik oyuncuyu 15-20 levellik kişiler kesemesin.

4. tamam güzel fikir 10 lwl den sonra kapanması da iyi olmuş :)

5. Gerek yok. Zaten 7 levele kadar gelemeyenler kesilemiyor hatta ben tr3de(normalde tr6da oynuyorum)vega 6 lf3üm ve bir binbaşıyı kesebiliyorum full x3ve sab kullanarak şimdi yeni başlayanlar iyi bence eskiden 1 lf3 verirlerdi biterdi başka hiç bir şey yok. Ayrıca iyi şirket seçmekte önemli bazı şirketlerin hiç x-2, x-3, x-4lerinde baskın olmaz o şirkete geçersin ve x-2, x-3, x-4 kasılırsın. Bu kadar basit :)

6. Bence hiç iyi bir fikir değil. Scoremageddon diye bir etkinlik var. Seviye 5'in altındakiler zaten Şirket koruması altında bazen scoremageddon a katılmışları bile kesemiyoruz koruma altında oldukları için. Bu sebepten bu fikre olumsuz bakıyorum.

7. Kötü bir fikir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.