Öneri Level'ler Arası Koruma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SönükYıldız tarafından 31 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Öneri olsun mu?

1. Evet olsun.

70,0%
  2. Hayır olmasın.

30,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba sayın Darkorbit kullanıcıları ve forum kullanıcıları.

Bildiğiniz gibi oyuna yeni başlayan arkadaşlar, güçlü kişilerin saldırılarıyla yerle bir oluyorlar. Bu yüzden oyunu bırakıp oyunu kötülüyorlar. Oyunu bırakmayan arkadaşlar ise gelişmekte zorlanıyor. Bu yüzden sizlere bir öneri sunacağım. Önerim şöyle çalışacak;

1. Güçlü kişiler ve zayıf kişiler arasındaki dengeyi koruyacak.
    2. Sadece kendi güçleriyle eş kişiler savaşabilecek.
    3. Yeni oyuncular daha kolay gelişebilecek.
    Peki bu nasıl mümkün olacak? Şöyle;

Örneğin bir seviye 10 kişi olsun. Bu oyuncuya seviye 16 kişi saldıramayacak. Sadece seviye 10 ve 12 arası oyuncular saldırabilecek. Seviye 16 kişi ise kendi levelleri arasında savaşacak.

Bu öneri geliştirilerek bence zayıf oyuncular korunabilir.

Saygılar:

SönükYıldız

~Fight4FreedoM~ bunu beğendi.
  2. Seviye 17 olarak daha havoc um yok -1

3. aynı pirate stormdaki gibi yani evet mantıklı iş görür ben evet verdim

4. Aynı beni anlatmışsın. Beni de hep patlatıyolar. Dediğin bence çok iyi olur. Zayıf oyuncular güçlü kişiler tarafından patlama korkusu olmaz. Rahat kasılıp gelişebilirler. Belki oyuncu sayısı da artabilir. Bence Level olarak değilde rütbe olarak olsun.+1

Son düzenlenen: 1 Şubat 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.