Lf 3 gelishtirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *O*R*X*A*N tarafından 4 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

s.a arkadshlar vip+ indirim avantaj paketim var diyelim ben simdi 16 lf 3 gelishtirmek istiyorum ne kadar malliyet?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Geliştirme konusunda ortalama 1 adet 80 bin urıdyum gidiyor ama siz onu geliştireceğinize ganimet anahtarı alıp lf4 gününde lf4 bulmaya çalışın sizin açınızdan daha iyi olacaktır

Keyifli forumlar

ALUCARD-BeRsErK ve Mumu bunu beğendi.
  3. Vurgun FM'nin dediği doğru kardeş, LF3leri geliştirmek anlamsız, onun yerine diroitlerini geliştir -geliştirmediysen eğer- yada kalkanları, ille de geliştirme yapacaksan. Ama FMnin dediği gibi yeşil kutulardan LF4 düşürmeye çalışmalısın.

4. Tom_Cat

Tom_Cat User

İrisleri 16seviye yapmanı öneririm,sonra lf4 leri geliştir,lf3 bitti artık boşuna geliştirme.

5. Merhaba ;

Mod'umuzun ve arkadaşlarımızın dediği gibi LF-4 arayabilirsiniz, LF-3 geliştirerek uridiumunuzu boşa ziyan etmeyin :)

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.