Lf 3 mü geliştireyim irislerimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve IIGHoSTGoLiII tarafından 24 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar elit kalkanlarıda aldıktan sonra lf 3 lerimi geliştireyim yoksa irislerimi ???

2. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

kesinlikle iris lf3lerin yerine lf4 alicagin gunler gelicek iris gelistirmen daha mantikli

IIGHoSTGoLiII bunu beğendi.
  3. peki lf4 nerden bulabilirim kapı harici ?

4. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

sanirsam mavi kutulardan cikiyor lf4ler ama sansina

IIGHoSTGoLiII bunu beğendi.
  5. hepsinden çıkar yeşil,sarı,kırmızı ve mavi tabii kutulara göre ekstradan çıkanlarda oluyor.Gemi , tasarım vs. şeylerde çıkıyor.

6. lf3 sakın geliştirme zaten arkadaşımızda aynısı söylemiş lf4 dizmeye başlayacagın günler gelecek.lf4 için ya kapı yapacaksın ya da anahtar alıp kutu acacaksın.

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

iris geliştir lf3 geliştirme derim ben :)

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İrislerinizi geliştirmelisiniz.Lf4 buldukça lf4 lerinizi geliştirirsiniz.

İyi forumlar

9. Geliştireceksen iris geliştir. Yarın öbür gün LF4 ler üst üste dizilince kafanı duvarlara vurursun LF3 e vereceğim urileri LF4 e saklasaydım diye..

10. Evet, LF-3, LF-2, Flax gibi türünde en iyisi olmayan şeyleri geliştirmemek mantıksız. Mesela LF-4 veya Iris geliştirebilirsin çünkü şu anda türlerinde en iyi malzemeler onlar. Ama önce Iris, sonra BO-2 ve sonra da LF-4 geliştirmen daha iyi olur bana göre.

Bu arada ekipman bilgini(Gemi, LF-3/LF-4, BO-2, G3N-7900 sayısı vs.) yazarsan daha sağlıklı yardım alabilirsin.

11. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

leo 7lf3 6 flax gerisi full lf2 2. seviye 2bo2 gerisi bi alt seviye 256k kredi olandan var hızlar full argede biraz geri kaldım skylabın hepsi 11-12 lvl günlük 3-5m arası para ve günde 3-4k uri çıkarıyorum.Yapıcaklar listemde lf3 fullemek iris almak arge yapmak geliştirme yapmak var fakat hangisine öncelik vereyim onu bilemedim argeye takıldı kafam acaba sevkiyat için ambaramı bassam böylece parayı katlarım diye düşünüyorum

12. Aboo kardeş sen sakın geliştirme yapma şu halde hiç bir işine yaramaz, geliştirme hariç her şeyi yapabilirsin :D

Bence argeye ver credits ile LF-3'leri, BO-2'leri ve Iris'leri fullersin zaten.

13. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

arge yapmak istiyorum yapmasınada ne kadar etkili olur onun hesabındayım acaba neye ne kadar etki edicek genelde kalkan kullanmayı sevmem 1.konfiye alır max hızda oynarım hep, çoğunlukla agresif bi gemi istiyorum 2.5k atıyor ort. 3-3.5k ya kadar çıkarmak istiyorum gemiyi.

14. Aslında Ar-Ge uzun vadeli bir iş 24 arge falan yapacaksın ki işe yarasın ama uridium ile arge yapmayacaksan LF-3 ya da BO-2 alabilirsin, ya da kutu açabilirsin ama yeter ki geliştirme yapma :D

15. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

:D niyeki la, bu aralar da uriye ihtiyacım var bi tane iris alıp lf3leri 10 yapma hedefim var.Ama bi yanımda bas arge için dosya al diyor.Bas ambara krediyi arttır diyor ne yapsam çok kararsızım

16. Ambara bas derken ambar arttırıcı CPU'dan mı bahsediyorsun yoksa 1250 uridium ile hızlı sevkiyat yapmaktan mı?

17. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

hayır hayır onlar var zaten 1250 de vermem beklerim 4 saat o sıkıntı değil.Depocu diye geçiyo ondan bahsediyorum ambarı ilk seferinde %4 diğer zamanda %8 artırıyor sanırsam

18. :D Ha tamam argeden bahsediyorsun :) Ambar artsa da bir işe yaramaz çünkü ambar arttıkça skylab gönderim süresi de uzuyor.
    Örneğin 1500 hammaddeyi 3 saatte gönderiyorsan 2000 hammaddeyi 4 saatte gönderirsin, yani gönderilen hammadde sayısı arttıkça skylab sevkiyat süresi de artar, bu yüzden kazandığın credits'de bir değişiklik yapmaz :) Bence LF-3 veya BO-2 al uridiumla.

19. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

şimdi 2.4k uiryle 1 arge daha verdim ambara ben uzasın istiyorum zaten hacı sürekli ambara bakıcak zamanım yok malum anca hafta sonları düzenli oluyor hafa içi sadece 1 kere sevkiyat yapabiliyorum akşamdan akşama yani

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.