LF-3 mü yoksa SPECT LANCER-3 mü?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ✯™[KATİL]KleopaTRa™✯ tarafından 8 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İkisinin parçaları tam hangisini birlestiriyim. ? Fikirlerinizi alabilir miyim?

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır, ben LF-3 almanız daha doğrudur. Montaj malzemelerinizi son ana kadar biriktirin bence. İleride daha lazım olacaktır.

İyi forumlar.

3. Hsanchezz

Hsanchezz User

Lf 3 Al dostum :) iyi oyunlar bu arada tr5 te isen elimden geldiğince yardım ederm

4. kerimerim

kerimerim User

Selam dostum ben de eski oyunculardanım ve tr5 de yeniyim yardımcı olurmusun?

5. Hsanchezz

Hsanchezz User

Dostum çok bişey bekleme 1 aydır oynuyorum tekrar başladım x1 ile 8 k vuruyorum benden daha kötü durumdaysan yardımnederim inşallah

6. Merhabalar,
    Montaj malzemenizi ilk aşamada 250.000 urilik tasarım hariç kullanmamanızı öneririm, bu tasarımlardan (tercihim Venom) bir tanesini birleştirip daha da birleştirme yapmayın. Bırakın LF-3'ü LF-4'ler bile tarih oldu.:D
    Bunu yeni başlayan her arkadaşa bıkmadan usanmadan söylüyorum: PVP'de kutu toplayın. Katlayıcıyla beraber 3 kat ödül verir.
    Gelen ödülle de zeta kapısına basarsınız. x-7 de talon kesme devri yıllar önce sona erdi bence. Keyifli oyunlar diliyorum.
    Saygılarımla.

7. Jackdaw

Jackdaw User

Hocam demesi kolay da zeta kapısını full değilken açsan bir şey yapamayacaksın ki. Bende şuan lf3 mü birleştirsem kararsızım.

8. Merhabalar,
    4lf-3 ile gama kapısı yapan biliyorum forumdan. Yapabilirsiniz sadece zamaninizi alır. (Tahmini 4-5 saat). İlla birleştirecem diyorsaniz spectral lancher 3 birleştirin derim.
    Saygılarımla.

9. GRILucid

GRILucid User

zeta kapısı oyundaki en kolay kapılardan biri, bütün yaratıkları etraflarında dönerek hasar yemeden kesebilirsiniz.8 iris,full kalkan-sl2 bir gemi ile zorlanmadan biter

10. bence birleştiri hiç kullanma zaten görevleri hızlıca yaparsan bolca kredi uri ve malzemen olur krediler iris ve lf3 ler için urilerle kapılar açıp yaparsan ki kapı olarak hades tavsiyem lf4 lerin olur ve ganimet anahtarları ile apis zeus parçaları çıkarırsın artı lf4 te çıkıyor aynı zamanda hadeste uber kristralon uber sibelon ve emperium görevlerini yapabilirsin buda yüklü miktarda kredi tp şp ve uri getirir ankate katılırsanız sevinirim SERVER DEGİŞTİRME HAKKI TANINMALI bolşans

11. Jackdaw

Jackdaw User

sorun 8 irisi yapmakta zaten, kredi kasmak için görev ve mob kesmek lazım onun içinde silah lazım. Ama ben birleştirmekten vazgeçtim, oyunda yardım eden insanlar oluyor arada onlarla görevlerimi falan hallediyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.