Destek Lf-3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheJ3aDBoy tarafından 17 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

Leonov
    11 Lf-3
    4 bo2
    Full G3N-7900
    8 iris

benim petimde var 4 seviye yaptım sizce 12.500 e ticaret modülümü alayım yoksa Lf-3 mü ?

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Lf3 lerinizi açık arttırmadan da fulleyebilirsiniz.Petinizi de 8. seviye yaptıktan sonra 3. seviye ticaret modülü almanızı tavsiye ediyorum.Şuanlık daha biriktirebilirsiniz uridiumunuzu.

İyi forumlar

3. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

8 seviye yapmak çok zaman alır :) ben 4 seviye yapmak için 1 ay uğraştım

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Görevler ile çabucak seviye atalatabilirsiniz ya da kapı yaparak :)

İyi forumlar

5. TheJ3aDBoy

TheJ3aDBoy User

leonovu bırakıp goliaht almalımıyım ?

6. Drowhake

Drowhake User

P.E.T kasmak istiyorsan tabiki evet goliath görevler biraz daha kolay yapılır.Ancak eğer LF-3 lerimi fulleyeyim ondan sonra goli alayım diyorsan leonovda kal bu hesap goliath için yeterli olmadığını düşünüyorum.Ayrıca kalkanda lazım sana yani x3-x4 de biraz daha kasılıp LF-3 ve Bo2lerini fulle

7. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Öncelikle 2. seviye modüller pek işinizi görmez.Görevleriniz ile hızla petinizi 8. seviyeye ulaştırabilirsiniz.Bence leonovda kalıp LF-3 sayınızı arttırın daha sonra goliye geçin.Bunun daha yararlı olacağını düşünüyorum.Çünkü x-1 x-2 x-3 x-4 haritalarında leonovun sizin için goliathdan daha iyi olacağı aşikar.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.