LF-4 3 KATINA ÇIKIYOR.!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛKГEP tarafından 27 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ΛKГEP

ΛKГEP User

arkadaşlar 50 tane anahtar aldım 5-2 de kutu topluyorum 1 tane bile lf4 çıkmazmı ya birde 3 katına çıktı diyorlar

2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Bu tamamen şans olayı. Bol şanslar dilerim.

İyi Forumlar.

3. balon12

balon12 User

5-3 e git orda topla gerçekten. Çıkıyor orda ben lf4 yerinin yarısını 5-3 de çıkardım

4. qwerty2

qwerty2 User

400 kutu 0 lf4 hni 3 kat şans?

5. balon12

balon12 User

Kardeş sallama 400 kutuyu bu kadar erken toplayamazsin

6. yusufersin

yusufersin User

200 küsür kutu 0 lf4 teşekkürler helix

7. qwerty2

qwerty2 User

şuan itibariyle 450 kutu oldu 0 LF4

8. Hypnos.

Hypnos. User

320 kutu 1 apis parcası sadce :) Lf3 bo2 ler gereksiz yani sans adam demin full zeus cıkardı

9. Captivity

Captivity User

Lf4 günü falan yok yanlışlıkla başlık atmışız biz x3 cephaneyi 3 katı yaptık diye uyarı gelirse şaşırmam

10. bu kadar boş bi lf4 günü hatırlamıyorum bi yanlışlık olmalı bu ne arkadaşım 0 lf4 ya şaka gibi ???

11. darkorbite 1 ay yeticek kadar güçlendirici çıktı lf4 yok böyle bişey olamaz 250 kutu 0 lf4 1 lf3 o kadar şey olurmu ya bo2 cıkmadı düşünün

12. sürekli boş beleş malzeme çıkıyor hele 88 xenomit 1 atlama kuponu bide güç. çıkınca(1 saat) deliriyorum ya 3 kat olayı doğrudur ama 3 kat daha zor çıkma şansı olması lazım yanlış yazılmış.

13. Necronator

Necronator User

20 kutu 1 apis 1zeus parçaları 1 bo2

14. zeus parçası nasıl çıkartıyorsun dostum zeus gece saat 01:00 da gitti ;)

15. m4rd1nim

m4rd1nim User

bizi kandırmayı bırakın artık oraya 3 kat şans arttırıldı yazıyorsunuz 80 kutuda 0 lf4 olucak şeymi bu

16. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Forum kirliliğini önlemek için konu kilitlenmiştir. Konuya aynı içeriğe sahip buradaki forumdan devam edebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.