Öneri Lf-4 Birleştir!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 27 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Hayata Geçirilmeli mi?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bildiğiniz gibi lf-4 elde etmenin ana kaynağı korsan sandıkları. Korsan sandıkları da tanesi 1500 uridium olan anahtarlarla açılıyor.

Kimi 30 anahtarda 1 lf4 edinirken kimi 80 anahtarda 1 lf4 ediniyor.

İşte ben bu şans faktörünü kaldırmak adına Lf-4'ün montaja gelmesini teklif ediyorum.

4 Hibrit işleyici
    4 Prizmatik Yuva
    5 Frekans Kablosu
    10 Bölünme Kristali. (görseli değiştirmeye erindim :D )

Lütfen fikrin eksik veya fazla taraflarını belirtin. Daha fazla eğlenebilmek için yeni oyunculara ihtiyacımız var ve onların işlerini bir şekilde kolaylaştırmalıyız.

Son düzenlenen: 1 May 2017
  2. Çok az miktara mâl oluyor bu hali ile ama istenenler artarsa iyi fikir.

3. İndoctrine Oil eklersen daha iyi olur :)

4. İ-oil zannedersem gelen görevle ilgili o yüzden i-oil yazmadım. Zaten o bölünme kristalini koyma sebebim azıcık da emek olsun diye :D

Yaptığım hesaba göre 130 bin uriye mal oluy
    or bu da yaklaşık 86 anahtar ediyor. Eğer bu size ucuz geldiyse kaç uridium olmasını beklersiniz ona göre değişiklik yapılabilir, teşekkürler. :)

Bölünme kristalini koyma sebebim hazıra konma olmasın diyeydi, çünkü diğer türlü x4 helix gününde uridium çekip lf4 alabiliyorsunuz ancak bölünme kristali sayesinde emek vermeniz gerekiyor. Gene de yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

5. Sampson

Sampson User

bölünme kristali mantıklı olmuş zaten suanki etkinlikte hurda çok fazla elde ediliyo diğerlini almak kolaylaştı ebnce güzel olmuş ama yapmazlar :D

6. Bu şekildede 4-x te yeni gemi acıp kutu toplayarak urıi yapıp kolay bır sekılde almıs olacaklar ozamanda cok ugrasıp zorlıya zorlıya alanların emekleri ne olacak ?

7. Kablo üretimi gerçekten daha kolay oldu ama Hibrit işleyici ve Prizmatik yuva üretmek bayağı zahmetli :D

Şimdi size tek bir soru sormak istiyorum Korsan Kutu Anahtarlarını alırken nasıl bir emek harcanıyor?

8. Bunlar montaj yolu ilede yapılabildiği için az dedim zaten fikir gerçekleşsede o her türlü değişir. :)

9. kardes h hp kac uri haberinvarmi bi bak istersen

10. peki istediği lf4 ü ve günlük dosyayı biliyomusun?

11. bne arkadasin yukarda hazirlamis oldugu lf4 icin yorum yaptim bence uygundur hhp 1 tane dusurule bilir . yani siz ucuz demistiniz sanirim hesaplayinca 80 - 2 bin uri arasi birsey ediyor ama yesil kutu acip malzeme toplarsak daha karli oluyor o acidan .

12. Korsan kutularından yüksek teknoloji parçaları çıktığı için istenilenler değiştirildi, dengeleme yapıldı.

yılmazbey749749 bunu beğendi.
  13. 1.000 kutuda 4 lf-4 almışlıgım var Sanırım sözun bitig yerdeyiz ...

14. yani sırf korsandan acıp bulmak ıstıyorsan ısın yas kardesım kapılar var gıdıp orada kapı bıtırerekte lf4 alabılırsın hatta adamlar ole bişi yapmıskı kapılardan gelen odul 2 ye katlanıyor orada fullersın bu dedıgın bence çok saçma görusune saygı duyuyorum ama bana görede ole geliyor iyi günler

15. güzel fikir +1 ve ayrıca org2BordoGüç yabancı foruma gidip orayada eklemişsin aynı konuyu bide resim türkçeydi varya koptum :D

org2BordoGüç bunu beğendi.
  16. Yani cidden öyleyse çok çok üzücü :(

17. [rüya]

[rüya] User

gayet mantıklı ve makul olmuşta şahsen ben ayda yapabildiğim 2 bilemedin 3 kapı ondan dolayıda bölünme kristali sıkıntı..emek verilmesi bakımından eklenmiş onada tamam ama en azından miktar azaltılsa onun yerine diğerleri 1 er tane artırılsa daha ulaşılır olmazmı.malum kapıların verdiği kristal değerleride değişken kimine 10 kimine 5 vs veriyor..10 bölünme kristali bence güzel olurdu..

18. Şimdi kardeşim sonuna kadar destekliyorum seni ama şu haliyle de şans faktörü var. Bölünme kristali 20 demişsin de bazısı na 2-3 tane bazisina 10 tane kristal düşüyor. O yüzden Kristal in seviyesini azaltmak işe yarayabilir.10 tane ideal bence

19. Dediklerinizi mantıklı buldum cidden o yüzden bölünme kristali sayısını 10'a düşürdüm.

20. ÇORBACI

ÇORBACI User

yeni çıkan lf4 lerden sonra düz lf4 sıradan olmaya başladı birleştirme fikri güzel bir fikir.

org2BordoGüç bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.