LF 4 bugu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Milli_Doktrin, Oct 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 352 tanesini Zeus gününde 53 tanesini lf4 gününde olmak üzere 405 tane kutu açtım ve HİÇ LF4 ÇIKMADI. bu nasıl olabilir, hesabım buga girmiş olabilir mi, gemideki lf4leri çıkardım sonra geri taktım konfileri değiştirdim vs ama hiç bir şey değişmedi hiç lf4 çıkmadı bu işte bir şey olduğunu düşünüyorum. LF4 buğu diye bir şey var mı?

2. *Soulfly*

*Soulfly* User

lf4 gününde bende 300 kutu acmıstım hic lf4 cıkmamıstı. ama 3 kat helixte 500 kutuda 10 lf4 cıkardım pvpde. bug falan yoktur yani rahat olabilirsin bu konuda. şans demekten bıktık ama öyle..

3. ÇORBACI

ÇORBACI User

Kutuları x3 lf4 gününde pvp haritalarında aç lf4 çıkana kadar aynı haritada aç çıkar mutlaka.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızında dediği gibi tamamen şansınıza bağlı bir durum.

Dün geceki canlı vs yayınında konuk olan oyuncu önüne bir sandığı açtı ve LF4 buldu.

Bazende sizin gibi yüzlerce sandık açıpta bulamayanlar da var.Tamamen şans.

Keyifli Forumlar.

5. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Bu konu hakkında ne kadar doğrudur bilemem ama şöyle birşey dikkatimi çekti. Bende sizler gibi belli bir haritaya yoğunlaşıyor sürekli orada açıyordum hiçbirşey çıkmıyordu. Daha sonra haritaların hepsini gezdim , her haritada en az 3-4 kutu açıp denedim hangi haritada diğerlerine göre iyi birşey verdiyese o haritada kalan tüm kutuları açtım 200 kutuda 3 LF4 6 kalkan çıktı , 3 apis çıktı. Ertesi gün yine aynı haritada denedim birşey çıkmadı. Sanırım baştan hangi haritada şanslı olduğunuzu denemek bulmak gerekiyor ve bu her gün değişiyor.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kutulardan LF4 Çıkması tamamen şansınıza bağlıdır.

Tavsiye olarak , Tek Bir Haritada yüzlerce kutu açmak yerine , her haritada 10 - 15 kutu açmanız şansınızı arttırabilir.

Başka sorunuz yok ise kilitlenmesini talep edebilirsiniz

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.