LF-4 Fullemek için ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EFKARLI tarafından 28 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EFKARLI

EFKARLI User

Merhabalar, ben global 1 de oynuyorum malum tr sorunları fakat tr deki hesabı bırakınca globalde tekrardan başlaması biraz koydu :) diyorumki
    *LF-4 fullemek için
    *Apis, Zeus tamamlamak veya parçaları hemen hemen toplayabilmek için
    *cyborg vs. birleştirebilmek için yeteri kadar oil toplayabilmek için ;
    sizce kaç tane yeşil ganimet anahtarı gerekir, zeus günlerinde açabildiğim kadar açıcam fakat dediğim gibi yukarıdakileri tamamlamak yada en azından tamamlama yolunda büyük ilerleme kaydetmek için ne kadar miktarda anahtara ihtiyacım var bilmiyorum, 2000-3000 küsür anahtar lf-4 vs için sanırım yeterli olur gibi birde siz tecrübelerinizden paylaşsanız da bana aşağı yukarı bi miktar söyleseniz ? :) Şimdiden cevap vermeye zahmet eden herkese teşekkürler.

2. EFKARLI

EFKARLI User

peki 1200 kadar ganimet anahtarını açarken apis zeus parça durumu ve lf-4 miktarı ne durumdaydı ^^

3. EFKARLI

EFKARLI User

Bak sen öyle dedin ya ben bi korktum :D

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

İrislerinizi tamamladıktan sonra petinizi geliştirip kamikaze 3 müdülü alın.

Skylab ve argenizi geliştirip 10 havoc elde edesiye kadar zeta kapısı yapın.

Günde ortalama 10-15 arası korsan sandığı açın.

Zeus günlerinde 25 adet açacağınız şekilde hazırlıklı olun ve zeus gününde en az 20 sandık açın.

İyi forumlar...

EFKARLI bunu beğendi.
  5. EFKARLI

EFKARLI User

Peki Modum o zaman sadece 10 iris tamamlamak için sandık açacak olsam demekki 1500 küsür anahtar yeterli olacak gibi, zaten arkadaşın dediklerine görede lf-4 lerin bir kısmınıda ordan kapatırım kalanlarıda zetadan sonra kappada tamamlarım hercules ve havocları yaparken teşekkürler. başka bir tavsiyeniz yoksa kitlitlenmesi uygundur.

6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Uridiumunuz çoksa Zeus ve Apis elde edebilmek için parçaları tamamlamanız şart değil fiyatını düşürüp alabilirsiniz.

Dilerseniz konunuz açık kalsın belki başka arkadaşlarımızda düşüncelerini paylaşır.

Dilediğiniz zaman konunuzun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar...

EFKARLI bunu beğendi.
  7. Çifte ödül günlerinde indirim paketi alıp hades yaparsanız en kötü ihtimalle 1 haftada LF4'leri fullersiniz. Kapıdan gelen anahtarlarla da apis zeus toplarsınız. İndirim paketi şart tabi en az zararla kapı yapmak için.

EFKARLI bunu beğendi.
  8. EFKARLI

EFKARLI User

Tavsiyen için teşekkürler, peki hadesi tamamlamak için bana ortalama bir gge miktarı söyler misin birde hades için grup şart mı yoksa tek başına yapılabilir mi, eğer yapılabiliyorsa full lf3 b02 8 iris gibi ortalama altında bir hesap yeterli olur mu? daha önce hades yapmadımda :D

9. 55 Uri basarak 40-50 bin uriye açılıyor. Bazı arkadaşlar 30 bine açıyorlar ama bende o şans yok. Hades yapmak için en az 4 kişilik bir grupta olmalısınız. Çifte ödül günlerinde bir çok kişi hades yapıyor sizde onlar ile konuşup girin. Gruptaki kişilerin gemisi iyi ise siz sadece kendinizi savunmaya bakın onlar keser zaten. Kapı çok zor değil zaten bilen birisi varsa o yönlendirir.

Çifte ödülde kapı lf4 verir ise 2 tane almış olursunuz. İndirim paketiniz varsa ve özel günde kapıyı açarsanız kapıdan gelen uri ile çok az bir kayıp ile kapıyı açmış olursunuz. Hem kapı anahtarda verdiği için aslında çokta kaybınız yok. Birde bunların üstüne şeref ve tecrübe kasacaksınız.

EFKARLI bunu beğendi.
  10. Hades yapan oyuncuların çoğu rütbe için yaptıkları için hızlı yapmak isterler 8 iris bir gemiyi gruba almazlar. Oyuna 0 dan başladığım da 2 hadesi klanım sayesin de yaptım yoksa kimse almıyor.

11. Biz arkadaşlara yardımcı olmak için alıyoruz. Dediğiniz gibi böyle düşünmeyen hırslı insanlarda vardır elbet.
    Kapıda vuruştan çok kamikaze öne çıkıyor. Sıralama yapan insanlarla değilde normal gemilerle yaparsınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.