LF-4 geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SCaRFFaCe tarafından 2 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Arkadaşlar bende 1 adet LF-4 var. Ben bu LF-4 topunu 2. seviyeye geliştirdim. Şimdi ben sonraki seviyelerde bunu Magma olarak dönüştürebilir miyim ?

2. Galiba dönüştürebiliyorsun ama magmaya dönüştürdükten sonra lf4 1. seviyeye düşüyor diye biliyorum.

SCaRFFaCe bunu beğendi.
  3. seviye yükseltirince sadece elindeki Lf-4 ün hasarı artıyor. silahlarda evrimleşme yok. Magma için oyundaki birleştir kısmından gerekli malzemeleri toplarsan magma alabilirsin. Yani magma için elindeki lf4 ve diğer malzemeler lazım.

SCaRFFaCe bunu beğendi.
  4. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Kardeşler şöyle bir ayrıntı varmış. LF-4 hiç geliştirilmemiş olması gerekiyor diye.

5. Kendi sorunu cevaplamışsın:)

SCaRFFaCe bunu beğendi.
  6. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Ya kardeşim gittim geliştirdim. Kardeşim LF-4 geliştiren adamlar ne yapacak şimdi ? Hepsi tekrar mı LF-4 toplayacak ?

7. magma yaparken elindeki lf4 lerin en düşük seviyedekiler öncelikli olarak seçiliyor. örneğin elinde 5. seviye lf4 ve 1. seviye lf4 var ise önce 1. seviyedeki lf4 seçilir magma lf4 olarak oluşturulur.

8. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Kardeşim dönüştürdükten sonra yükseltmesi düşüyor mu ? Şuan bende sadece 1 adet LF-4 var. Bana ne tavsiye edersin ? Elimizdeki LF-4'leri 16. seviye yapalım mı ?

9. onu en iyi kendi oynayışına göre kendin planlayabilirsin.

Son düzenlenen: 13 Ekim 2017
    CQ$TANT!N€ bunu beğendi.
  10. Elinde en az 10-15 tane lf4 olmadan geliştirme yapma. geliştirme parasıyla daha çok kutu açabilirsin ve daha çok lf4 kazanma şansın olur.

11. uzayl80

uzayl80 User

biri şu lf 4 lerin yan modellerini verebilirmi hangisi daha iyi lf 4 lerin hepsi aynı değilmi bunların ?? oyuna ara verdik yeni yeni seyler gelmiş ayrıca günlük giris bonuslarını beyendim fakat eksik var günlük arasdırma dosyası yok + tamir kuponu yok + urili kalkan yok + bir üründen 2 şer tane olanlar var

12. Hiç seviye atlamamış değil öncelik olarak seviyesi düşük lf4 kullanılır olacak o yanlış okumuşsun sanırım.

13. ...

Son düzenlenen: 13 Ekim 2017
    CQ$TANT!N€ bunu beğendi.
  14. uzayl80

uzayl80 User

bence bi tne gelişdirmeyle fark olmaz gibi benim görüşürüm lf4 leri yeteri kadar tamam edip sonra gelişdirmek daha mantıklı 1 tane geliştirmenin pek fayası olacagını düşünmüyorum

15. En düşük seviyeyi önce geliştiriyor sistem böyle imiş.

SilentsKiller bunu beğendi.
  16. uzayl80

uzayl80 User

işin güzel tarafı ben daha lf4 leri yapmadım :p artık onuda günlük girişden yaparım napalım kader böle istedi :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.