LF 4 günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 10 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 21 temmuzdaki lf 4 gününde korsan kutusu açmayı planlıyorumda elimde 191k uri var bunun hepsini yatırdığımda 182 anahtar alabiliyorum indirimle sizce alıyımmı 182 anahtardan lf 4 gününde kaç lf 4 çıkar ? birde 182 anahtarı eğer alırsam lf4 günnüdemi harcıyım zeus gününde mi zeus diroidi inşa edilirmi 182 anahtarla hangisi daha karlı şimdiden teşekkürler ? gemim ful elite 26 argeyim 8 irisim , 2 hercules tasarımı var

2. Sahmeran

Sahmeran User

lf4 gününde lf3 ve bo2 epey cıkartırsın bana kalırsa zeus gününde aç.

3. Alacaksan zeus gününde aç derim bu arada kaç lf4 çıkar konusu biraz şans işi 1 tanede çıkarabilirsin 4 tanede ama 182 anahtarla fazla çıkmasını bekleme derim

4. -Star-

-Star- User

80 tane falan açabilmiştim ben 0 çektim kardeş

5. o gunlerde cok acan oluyor cıkmıyor. Garip gelebilir ama bos gunlerde ac. Bugun mesela 50 kutu actım 1 solace 1 lf4 cıkardım. bo2 lf3 apis parcalarını saymıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.