LF-4 Günü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*LIFeIsGooD*_ tarafından 23 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eskiden LF-4 gününde normal LF-4 şansı artıyordu şimdi LF-4 günlerinde artık yeşil ganimetten de çıkıyor olan LF-4 Hiperplazmoid, LF-4 Magma sondası ve LF-4 Yansıma sondasının da çıkma olasılığı artacak mı acaba yoksa yine sadece normal LF-4 şansı mı artacak

Neden cevap veren olmadı bu konuda hiç bilgi yok mu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Ağustos 2020
  2. TersLale

TersLale User

Bilgi yok.

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Gün içerisinde 7/24 boyunca Forum Kanalında bulunmuyoruz. Sonuç olarak burada gönüllü olarak oyunculara yardım etmekteyiz. Onun dışında sormuş olduğunuz soru hakkında bilgi talebimiz iletilmiştir. Gerekli cevap verildikten sonra açıklama olarak konunuza yazılacaktır.

İyi Forumlar.

4. smoonrise

smoonrise User

Büyük ihtimalle magma sonda hp lf4 dahil edilmez , onlarda lf4 ama türleri farklı onları kapsamıyor bu etkinlik denir . Yinede diğer ihtimal yeni gelişenler için iyi birşey olurdu bekleyip görelim merkez ne diyecek TR ekibine .

5. Merkezden cevap yok sanırım ona göre kutu açıcaktım bekletiyorum

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sormuş olduğunuz sorunun yanıtı olarak yapılan açıklama: LF-4 gününde normal LF-4 dışında diğer Lazer Toplarının kazanılma ihtimali artmamaktadır.

İyi Forumlar.

Themis. bunu beğendi.
  7. Teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

8. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.