LF-4 Hyperplasmoid

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RΛ¢ØN™»C★« tarafından 7 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir ara hyperplasmoid için delta kapısı tamamladığımızda %100 1 adet veriyordu... Hafta sonu için geçerli.

Ama bayadır böyle bir şey çıkmıyor bir daha ne zaman çıkar bir fikri olan var mı?

2. Merhabalar,
    Sanırım lazer storm etkinliğinden bahsediyorsunuz. Bizler de sizin gibi sabırsızlıkla bekliyoruz. Umarız space cup etkinliğinde tekrar getirirler.
    Saygılarımla.

RΛ¢ØN™»C★« bunu beğendi.
  3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

ALONE_WOLF_☾☆'un dediği gibi dediğiniz etkinlik Laser Stormdu. Şuan için gelip gelmeyeceği yönünde bir bilgimiz yoktur. Yinede takipte kalmakta fayda var.

İyi forumlar.

4. Kararsız lf4lerinde kapıda olmasını istiyoruz umarın yaparlar.

5. Bİloo

Bİloo User

gelmesini bekliyoruz 4 gözle

6. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

1 , 1.5 yıla anca gelir bence çok bekleme :p

7. İşe yaramayan bir LF-4'ün kapıda olmasının pek bir esprisi yok.

8. ne demek işe yaramayan. benim bildiğim bu lf4ler 16 level gücünde. Hiç lf4 geliştirme işine girmeden gidip lf4-pd kullansan. aynı gücü elde edip+ olarak canavarlara karşı güçlü olursun. geliştirmeye uri vermemiş olursun

9. arkadaşın demek istediği kararsız lf4 yaramıyor normal lf4 gibi geliştirme yapıyorsun kararsızda

10. az buz değil karasızda geliştirdiğinde 232 küsür vuruş yapıyor.magmadan 16 küsür gibi fazla.max vuruşu tutturduğunda acayip vuruş elde edersin.bende düşünmüyor değilim hiperlerin arkasında birkaç tane dursa diye.

11. kararsız geliştirmeye gerek yok zaman zaman iyi vuruyor ama kötüde vuruyor

12. Kararsızın vuruş aralığı ile Normal LF-4'ün vuruş aralığı aynı değil. Kararız 128 - 220 arası yani ortalama 174 hasar veriyor. Normal LF-4 ise 150 - 200 vuruş aralığında ortalama 175 hasar veriyor.
    Yani her ne kadar Kararsız yüksek değerlerde vuruyor gibi görünse de ortalama olarak geliştirilmemiş Normal bir LF-4 kadar vurmakta. Derseniz geliştirirsek işe yarar mı? Yine yaramaz çünkü geliştirilmiş Kararsız ile Normal LF-4'ün ortalama vuruş güçleri yine aynı olur.

Demem o ki bu sadece sizlerin gözünü boyamak için yapılmış ufak bir matematiksel hile, kanmayın.
    8/4 de 2'dir, 1200/600 de 2'dir. Sayıların büyüklüğüne aldanmayın.

13. helebidur2

helebidur2 User

güzel cevap vermişsin ellerine sağlık

14. lllecelll

lllecelll User

kim ne derse desin vuruşlar aynı tamamen para tuzağı darkorbit bu herşey yapar.

15. Vuruşta en iyisi magma ama en iyi lf4 hangisi dersen hyperplamid bence

[BrAvE]YuSuF bunu beğendi.
  16. pardon ben pve lf4 sandım. plazmoloid onun adı galiba. karıştırdım. kararsız konusunda bir yorumum yok

17. şimdi tamam kendi gözümüzden bakarsak aralık olarak hesapladığımızda kararsız lf4 zarar getiriyo.ama olayaı bir de darkorbit yönetiminin zihniyetiyle bakarsak...nerden biliyoruz karasızın max oranın daha fazla gelmesi için ayarlanmadığını.magmanın da min gelmesi için yarlanmadığını.şahsen ben eskiden hiperde max oranı daha fazla görüyodum.birden ne hikmetse insanlr karasızı falan dillendirmeye başladı.uzubn zamandır hiperde max vuruşu zxor görür oldum.en iyisi denme ynılma yöntemi.yani karasızları magmayı falan takıp deneyip görmek.hesapla kağıt üzerinden olck iş değil bunlar.dark zihniyetinden bahsediyoz.bota izin verip namusluyu cezalandıran zihniyet :D.

18. helebidur2

helebidur2 User

DİKKAT et ban alırsın

19. Bende sizler gibi magma almayı düşünüyordum.

Youtube vuruşları gösteren video çekmişler ve lf4 kararsızın diğerlerine göre vuruşu daha iyi olduğu gözükmektedir.Bu arada bunu yapan kişi kararsızı 16.seviye yapmış.

Şuan kararsızlara yüklendim 14 tane var 6 tane yapıp bırakmayı düşünüyorum.

20. Biz işin matematiğini söyledik dileyen dilediğini yapsın elbette. Geminize 1 LF-4 takıp 20 vuruşu kaydedin ve ortalamasını alın. Bunu merak ettiğiniz tüm lazerler için deneyin ve ona göre kararınızı verin. 1-2 hasara göre karar verirseniz üzülen siz olursunuz.

polatalemdar311 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.