LF-4 kodu ve Paysafe codları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Modum bilirmisiniz bilmem Meşhur terror the legend isimli oyuncu facebook hesabından lf-4 ve paysafe kod ları vermiş Öncedende vermişti tekrardan paylaştı ve ne yazık ki geciktim Kodlar çoktan kullanılmıştı

Sorum soruyorum lf-4 kodu ve paysafe kodlarını bu oyuncu nerden elde etmiş İnanmayın diceksiniz bu oyuncu bigpoint ekibine yakınlığıylada bilinir Yani diyeceğim bize vip kodu verilmezken lf-4 kodlarını nasıl elde etmiş

POSEİDON bunu beğendi.
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu tür durumları itibar etmeyiniz.Böyle bir gerçekçi durum yoktur.Unutmayın hesap güvenliğinden üyeler sorumludur.

İyi forumlar

3. **********

Resim büyük sanırım ama facebook hesabından paylaştığı kodları kullanmakta geciktim Kullanıp alan kişiler var

Ayrıca bu kodları kullanmanın herhangi bir tehlikesi olduğunu sanmıyorum Çünkü ödül ya vericektir yada vermicektir bu kodlar başka türlü kullanılamaz Geçersiz olduğu yazıyordu deneyince

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ekim 2014
  4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bir süre önce darkorbit vip kodu dağıttı facebook sayfasından.Kişi kullanılmamışları bulup dağıtmış olabilir.

İyi forumlar

5. Teror zaten neredeyse admin diyeyim oyun kurucusu ile kanka neden dağıtmasın ki adam tcg de en ön sıralarda...

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar şikayetlerinizi supporta yapabilirsiniz.Forum üzerinden yapabilecek birşeyimiz yok.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.