LF-4 ler hakkında

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TALIPHAN tarafından 24 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TALIPHAN

TALIPHAN User

Merhabalar,
    Bugun 13.90 TL ye 5 kararsız lf 4 ve diger ürünlerden olusan paketi aldım şuan gemimde 10 promethus 5 kararsız lf4 - 2 lf4 lazer topu ,- 1 lf4 yansıma sondası var --- gemim goliath oldugundan 10 promethusu koydum gemiye ancak diger 5 tanesinde kararsız kaldım , ayrıca diger sorum şu, promethusları irislere koysak mı karlı yoksa gemiye takmak mı karlı , diger sorum ise gemiye 10 promethus dısında diger 5 slota hangi lazerı koymalıyım. Ayrıca lf4 lerde cok secenek var hangisi kaç vurur veya aralarındaki farkları da açık ve detaylı yazabilirseniz cok sevinirim.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle mesajıma Forum İmzası Kurallarını hatırlatmakla başlamak zorundayım;
    Lütfen imzanızı değiştiriniz, bu imzayı kullanmaya devam etmeniz halinde ceza alabilirsiniz.
    Ayrıca konu başlığının tamamen büyük harfle yazılması da yasak olduğundan başlık tarafımca düzenlenmiştir.

Sorularınıza gelecek olursak şahsi fikrim geminize 10 Prometheus lazerini ve 5 kararsız LF-4 ü takmanız yönünde olacaktır. Normal Lf-4'ler ve Yansıma sondasını diroitlerinize takınız ve geri kalanlara ise LF-3 veya Spectral Lancer II takarak hızlı kasılmayı deneyebilirsiniz.
    Bahsettiğiniz LF-4 ler aralarındaki farkları da aşağıda net bir şekilde görebilirsiniz.
    İyi forumlar.

3. SiYaHPiLoT

SiYaHPiLoT User

Eğer gemin leonov değilse güçlü lazerleri diroitlere vermelisin. Diroitlerin ekstra verir koyduğun her lazere ama gemin vermez maalesef. Diroitlerine prometheuslari lf4leri koy. Gemiye de 1 tane lf4 bırak. full lf3 gibi sıkarsan çok sıkarlar sana baskina gelenler ;)