LF-4 seçimi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by EFKARLI, Mar 30, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Full + Full için hangisi

1. LF-4 Hiperplazmoit

12.5%
  2. Prometheus

87.5%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EFKARLI

EFKARLI User

Merhaba arkadaşlar, hesabımı yeni yeni fulleme aşamasındayım. Fakat kararsız kaldığım bir konu var ve emin olamıyorum, bu nedenle size danışmak istedim. Elimizde sadece lazerleri eksik olan full + full hesap olsun yani droitleri, kalkanları vs her şey en iyisinden ve en gelişmiş hallerinde. Lazer topu seçiminde bu geminin full LF-4 Hiperplazmoit olması mı 1 v 1 de daha avantajlı olur yoksa full Prometheus olması mı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Şuan görüneni kadarıyla Prometheus. Lakin HP'nin de full olması zarar getirmeyecektir.
    Elinizde yeterince Uridium varsa ve daha acil bir ihtiyacınız yoksa 10 kadar Delta yapabilirsiniz. Yoksa BL'de Prometheus için uğraşmanız daha avantajlı olacaktır.

İyi forumlar dilerim...

EFKARLI likes this.
  3. EFKARLI

EFKARLI User

Peki modum HP-LF4 çıkalı çok olmamışken neden Prometheus u çıkarıp HP-LF4 ü çöp ettiler, tahminimce HP fullemek için o kadar emek sarf etmiş insan sayısı çoktur, diğer bir problem ise sizce de HP-LF4 birleştirmesi Prometheus birleştirmesinden daha zahmetli değil mi?

4. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Evet, HP daha zahmetli, ayda mevcut görevlerle maksimum 4 adet yapılabiliyor. Ama HP aslında tam anlamıyla ölmedi. Hasardan ziyade DP'ye ihtiyaç duyulduğu durumlarda HP hala iş gören önemli bir lazerdir. Mesela çok fazla Cyborg tekilliğine maruz kalıyorsanız geminizin DP'si ne kadar yüksekse o kadar işinize yarayabiliyor. Anlayacağınız, savunma ağırlıklı bir oyun oynuyorsanız HP, agresif ve yoğun bir kasılma ise Prometheus.

İyi forumlar dilerim...

5. EFKARLI

EFKARLI User

Bilmiyorum ama modum eğer burda belirttiğim düşünceleri gerekli mecralara iletebilecekseniz şunu da eklemek isterim. Savunma ağırlıklı oynayan oyuncu ile agresif oynayan oyuncunun eşitlenmesi adına mesela HP-LF4 için verdiği DP oranı %0,5 den örneğin %1 e çıkartılabilir, o zaman full Prometheus ve full HP-LF4 olan ve diğer ekipmanları eşit olan iki oyuncu birbiri ile vs atarken birbirlerini kesme süreleri eşit olur, ayriyeten bu durum hem oyuncular arasındaki oynama tarzında çeşitliliğe yol açar hemde oyun daha çok mekanik gerektirir. Aynı durum gemiler için de geçerli, şu an Cyborg karşısında durabilecek bir gemi yok, 3 yeni gemi eklendi ama Mimesis in dezavantajı çok ağırken Hammerclaw ile Aegis arasında neredeyse fark yok. Bu gibi tek tarafı en tepeye koyma durumları oyundaki çeşitliliğin önüne geçiyor ve en tepeye gelene kadar ki en tepedekilerde dahil her oyuncu sadece tek tip takılıyor. O tek tip nedir derseniz Cyborg-Prometheus-Spartan. Umarım derdimi iyi anlatabilmişimdir. İlginiz için Teşekkürler.

6. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Aslında gemi içi ekipmanlar değil sorun, dediğiniz gibi gemi faktörü. Sonuçta ekipman olarak oyun ilerleyecek ve yeni getirdiği şeyi cazip kılabilmek için öncekilerden güçlü yapacak. Ama gemilerde değişim ve denge sağlanırsa işte o vakit oyun renklenir. Gemileri daha karakteristik şekle döndürebilirlerse yani.
    Geri bildiriminiz için de ayrıca teşekkür ederim, bunları ileteceğiz.

İyi forumlar dilerim...

EFKARLI likes this.
  7. aynen çıkarın şunu %1 dp ye :).destekliyorum.

EFKARLI likes this.
  8. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Bu durumu iletiriz lakin her zaman ki gibi karar merkezde. :)

İyi forumlar dilerim...

EFKARLI likes this.
  9. Viraaa

Viraaa User

hangi gorevler hp veriyor?kac lvl olmak gerekli?

10. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

100 yeni görevde 90. görev doğrudan LF-4-HP veriyor. Onun dışında doğrudan HP veren bir daimi görev yoktur. Onun için de 22 level görevi olan 17.500 Saboteur kesmeniz istenen -<Sessiz Sabotaj>- görevini yapmalısınız. Yani en az 22 level olmanız şart.

İyi forumlar dilerim...

11. Viraaa

Viraaa User

tskler.

12. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Rica ediyorum efenim. :)

İyi forumlar dilerim...

13. fulle prometusu al centrionu ve %12 lik tasarımını takıl bl de.ne takıyon kafana.haaa! abl lazer kullnamayı unutma.hp lazer kraldır.kendimden biliyom.ama kasılmak prometusla bi başka güzel oluyor.ama ama; illaki kafam ikisinde de diyosan 'yap ortaya karışık' ;).şaka bi yana hp lazeri gidip phonex gibi gemilerde kullanırsan haliyle boştur.%20 dp verse nolcak dimi?standart gemimiz sayborg için düşünürsen çok çok faydalıdır.tabii modumuzun dediği gibi bu senin oyun stiline bağlı bir durum.diyelim fazla değil %10 sağlayacak kadar hp taktın gemine.full spartanlı gemiyle karşılaştığında bu nedir ki diyebilirsin.çünkü ucunda 5 sn de 190 binlere varacak bir vuruş gücünle karşılaşmak var.buna baktığında +%10 dp ne avantaj getirebilir diyebilirsin bu normaldir.ben de sana: hp-prometus karışımını bırak; hp-magma karışımında bile full prometusa karşı çok iyi işler başardım diyebilirim bu da normal.(her ne kadar az savaşsamda az vs yapsamda bunlar oldu).iş karşındakinin oynayış stiline bağlı biraz da.işin inceliği biraz da burda kalkan gücü+hp gücü faktöründe de olabilir bu da doğru.düşük kalkan konfisine sahip bir gemi haliyle 5. sn deki bir prometus max vuruş gücüne karşı direnmesi zordur.çünkü sendeki sayborgun diyelim normal 350 bin hp si var.20 hp taktı gemiye.burdan gelcek %10 dp pek bir fayda sağlarmı sen düşün.mesela bazı delikanlılar var güvede geziyodu ve geliyodu eskiden ve hiç kalkanları yoktu.zora geldimi hız konfisinde ayarlı halkaya geçip işini halledebiliyoıdu.yani çeşit çeşit oyun stilleri var bu şekilde.şimdi stanndart olana bakarsak; geçişli olarak halka,kıskaç(ne hikmeti varsa),burgu.çoğunlukla bu şekilde oynuyolar.yani halkayla başlayıp burguyla finish yapanlar var.her neyse hp yi kullanmayı düşünenler %20 hp güçlendirici desteği olmadan pek fayda göremeyeceklerini bilmeliler.eğer kazanmak istiyolarsa sağlamlık iyidir.unutma full hp de olsan full prometusa karşı senin geminde armut toplamayacak.ama onun dp az olacağından senin hp li geminin vuruş gücü de yeterli olacağından prometuslu gemi nalları toplayacaktır.bu olan şeyler.

EFKARLI likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.