LF-4 sv.16

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tauly__ tarafından 16 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tauly__

Tauly__ User

Bir lf4 geliştirmesiz 200 vuruyorsa,16 seviye olduğunda vuruşu yüzde kaç artar kaç vurur ?

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Her geliştirme seviye %0.4 artış sağlar. 15*0.4=6. 200*6/100+200 = 212. Yani, %6 artar, azami 212 vurur.

İyi forumlar.

3. Tauly__

Tauly__ User

teşekkürler konu kilitlenebilir

4. ___GiRdAp

___GiRdAp User

bunlara uridyum verene kadar tam gelişmil lf4 alsan daha karlı

5. o nası olucak ?

6. yeni lf4 lerden bahsediyor çünkü onlar 16 sv normal lf4 kadar vuruyor ama geliştiremiyorsun

7. titans___

titans___ User

lf4 geliştirmeyin beyler yeni lf4lerle gerek kalmyor oyun iyice saçmaladı milyon urilerle geliştirdik habire para kazancam diye harita veya benzeri bir şey üretemeyen oyun oyuncuyu böyle yoluyor bu gidişle 2 seneye talona tek atcak oyuncular abartı oldu diyceksinizde hani oyunda hatalar kaç senedir aynı klavye kapıda klitlendi tuşlar basmyor bakyom chatde yazyom ya da ayarlardan falan sıkıntı yok ne konfi değişti ne lazer bok gibi deyince uslüp diyor admin hem cam kenarı hem suyundan istemyoruz da bu nedir nasıl bir anlatım özetler yok zaten her servırda bu sorunlar var hani ben bir yerimizden uyduruyormuşuz gibi yöneticiler beni veya başkalarını kandırmasın

8. Bu konuda katılıyorum arkadaşa :) Yeni lf4 ler çıkarken şöyle bi düzenleme yapılabilirdi aslında: 16 sv olan lf4ler günlük dosyasız ve diğer istenen kyhalon vs. miktarlarının yarısına dönüştürülebilirdi ki iş işten geçti :)

titans___ bunu beğendi.
  9. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Konunuz isteğiniz üzre kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.