lf 4 ve lazer topları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve к·α·я·α·у·є·ℓ·[ΛVĆł] tarafından 11 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhabalar lf4 lazer topunu ve diğer farklı lazer toplarını nasıl elde edebilirim ayrıca tüm lf3 lerimi seviye onaltı yaparsam kaç k vurabilirim

2. kardeş lf4 ü en iyi hafta sonu x2 günü bol hades yaparak elde edebilirsin bunun dışındaki bütün yollar sancılı olacaktır kim ne derse desin en iyi yol bu şöyle düşün çıkma ihtimali %25 ama x2 oldugu için çıkma ihtimali %50 oluyor çünkü her yaptıgın 4 hadeste 2 lf4 çıkıcaktır hafta sonu lf4 ü 2 şer adet veriyor ve kapıyı açma maliyeti diger kapılara oranla 3 te 1 maliyete bölünme kristali bolca veriyor ve ganimet anahtarları da veriyor sandık anahtarlarını apis zeus günleri 4,1 4,2 4,3 haritalarında kullanırsan muhtemelen lf4 çıkıcaktır

3. peki sence lf3 lerimi 16. seviyeye geliştirsem mi yoksa lf4 kovalasam uğraşmasammı lf3 le

4. FastPick

FastPick User

Lf4 ün nasıl alındığını soran adama hades kapısı diyorsun kardeş
    Hades kapısı senin seviyende imkansıza yakındır konuyu açan kardeşim
    Sen zeta kapısı yap pazar günü ve 50 anahtar kazanacaksın
    Aynı gün anahtarlarla yeşil sandık aç
    Şanslıysan 50 de 1 lf4 alırsın
    Sadece lf4 ü seviye atlat diğer lazerler buna değmez
    16 levele çıkarmak 100 bine yakın uridium harcatır harcatır fazladan 12 hasar verdirir
    Lf4 200 vuracakken 212 vurur
    Lazerleri seviye atlatmak en son işin olsun bence

5. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

lf3lerini geliştirmek sende sadece uri kaybı yaratır lf4 doldurdukça o lf3leri çıkarman gerekicek boşuna paranı harcama. sadece tek bir kapıdan medet ummanada gerek yok, çoğu kapı yeşil anahtar ve uri veriyor lf4 gününde anahtarları basarakta lf4 çıkarabilirsin bazı kapılarda da direk lf4 alabilirsin ama kazanma yüzdesi tek bir kapı için geçerli. 10 kapıda 10 lf4'te çıkar 10 kapıda 2 lf4'te diye biliyorum.

6. ya allah için ne zetası takmışsın bir zeta gidiyorsun 30,35 k uriye açılabilen hades varken ama yapamıcagını idda ettigin adama çok daha zor olan artı 200,300 k uriye açılıcak bir kapı öneriyosun nedir senin bu zeta tutkun insanız ve insan olan bir kaç arkadaş buldumu gruba alırlar iyi arkadaşlık iyi gelişim getirir yüksek sahtekarlık ciddi yanlızlık getirir ben insanlara tr serverini bile önermemdeki sebep kolay ve anlaşılabilir diyalog dur artı her hafta sonu cheat ten onlarca kişi hades yapacak varmı diye soruyor 8 kişilik onlarca grupttan kendine yer bulamıcakmı sence

Son düzenlenen: 11 Eylül 2018
  7. neor

neor User

kisacasi zeta ac kardesim ama pazar gunu yap, gelen anahtarlar ile lf4 gununde yesil sandik ac
    yada kendini kastiracak birilerini bulup hades ac

8. FastPick

FastPick User

Zetayı 200-300k uriye açılıyor sanıyorsun ya bence sus başka öneri verme
    Üstteki arkadaş ve beni dinle kardeşim zeta en iyisi
    Hem arge falan da fullersin
    100-150 k uriye açılır zeta
    İçindeki yaratıkların verdiği uriyle birlikte 50 k uri verir
    50 sandık verir(75 bin uri de burdan)
    100 arge verir(30 bin uri de burdan)
    Kapıyı açma maliyetini geçen bir kapıdır zeta

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen karşılıklı tartışma ortamı yaratmayınız. Aksi durumda ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar.

FastPick bunu beğendi.
  10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

LF-4 lazer silahın korsan kutuların açarak , bazı görevlerden ödül olarak, günlük takvimden ve Epsilon, Kappa, Hades kapılarından kazana bilirsiniz.

Size tavsiyem eğer havoclarınız full değilse Zeta kapısın pazar günü tamamlamanızdır. Bu sayede hem günlük dosya, hem ganimet anahtarı, havoc tasarımı , cephane kazanabilirsiniz. Biriken anahtarları zeus gününde açarak hem apis ve zeus için parça biriktirir, hemde lf-4 lazer topu kazanabilirsiniz.

LF-3 lazerin 16 seviye yapınca %6 daha fazla hasar vermektedir.

İyi forumlar.

Merhaba,

@FastPick , @(_ÇILGIN.TÜRK_)(TET) Karşılıklı tartışma ortamı yaratdığı için mesajlarınız silinmiştir. Uyarılarıma rağmen tartışmaya devam etdiğiniz için forum kurallarınca ceza uygulanmıştır.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 11 Eylül 2018
  11. 10 Hades'te 0 Lf4;)
    Tamamen şans işi.

12. -Star-

-Star- User

LF-3'lü adamı hades kapısına alacak grup tanımıyorum.Full LF-4 hesaplar x-4 sıkmıyor veya desteksiz geziyor diye alınmıyor hades gruplarına,bu arkadaş nasıl hades grubu bulsun?Zeta en karlısı dostum senin için,şuan lf-4 fullemeye değil 10 adet havoc kovala.LF-4 kendiliğinden gelecektir.

FastPick bunu beğendi.
  13. sizler devam edin kardeşler ben o kapıları hiç yapmadım ya harikasınız sizleri alkışlamak için sırada bekleyenler var grubunuza almıcagınızı yardım etmiceginizi söylemek yerine biriniz haksız ban atar üyenin sözünü dinleyip galiba o üyede sizsiniz biriniz de kendi grubuma almam demek yerine almazlar deyip ürkütür birinizde 10 kapıda 0 diye sallar yakışıyor tebrikler bir defa 10 kapıda minimum 4 ila 6 arası çıkar senin yazdıgın kapının istatigine aykırı neyse siz nasılsa laf olsun diye yazdıgınızdan cevaplamak bile haram emege degmez sizlere iyi forumlar klavye delikanlıları bende bu arada asıl yapmam gerekeni yapim bay bay

14. -Star-

-Star- User

Ben bir kez hades yapamadım,gemim full lf-4 olduğu halde.Niye?Destek yetiştiremiyorum çünkü.Haftanın 6 günü illegal yollarla uridium kasıp o uridiumla pazar günü hades dönen rütbe delilerini de biliyorum merak etme.

Yardım konusuna gelirsek,gemimde henüz kronos tacı bile yok.Klan kurup oyuna yeni başlamış arkadaşlara iris için credist yardımı bile yapıyorum.Al aşağıda ekran görüntüleri mevcut. Ne bir uyarı aldım şuana kadar, ne illegal bir yol kullandım ne de gizliye girip milyonlarca x-4 topladım.

Burada klavye delikanlılığı yapan sensin. Yazdığım mesaj gayet açık ayrıca.Adam lf-3'lü bir gemiye sahip, %5 tp-şp nin lafını yapan adamlar lf-3'lü gemiyi nasıl hadese alsın? Madem yardımdan söz ediyorsun,söyle bana desteksiz,x4'süz hades dönebileceğim bir grup ben de döneyim.

Gel hadi bir daha salla bana klavye delikanlısı diye,bekliyorum.Bitmedi sizin gibi burada moderatörlere,oyunculara sallayanlar.

Ek olarak diğer arkadaşa da sallamışsın ama olayın ihtimaller dahilinde olduğunu unutmuşsun.Ben son havocum için 8 zeta döndüm,baktım olmuyor gittim deltadan çıkarttım son havocumu.

Hadi bu sefer klavye delikanlınızdan bay bay,bu saatten sonra artık klavye delikanlısıyım.

Son düzenlenen: 13 Eylül 2018
  15. FastPick

FastPick User

Güzel kardeşim sen bu çılgın türk nicli kişinin yazdıklarına bakma ben tartıştım 1 gün ban cezası yedim
    Onun hades fikrini onaylayan yok zaten bu konu içerisinde
    Arkadaşımızın zeta yapması daha doğru hemfikiriz zaten bu konuda

16. -Star-

-Star- User

Haklısın dostum tartışmamak gerek aslında hatta hiç kulak asmamak gerek.Ceza alırsam da alayım ben razıyım ceza almaya.Alırsak ikimiz birden alırız.

Ek olarak bu arkadaşın daha büyük bir ceza alması gerek.Aldığı uyarılar yetmiyor burada milleti kışkırtmaya,tartışma ortamı çıkarmaya devam ediyor.Öyle olunca benim gibi birilerinin canı sıkılıyor,böylelerine ağızlarının payını veresi geliyor işte. Umarım uzatır konuyu, umarım klavye delikanlısı demeye devam eder.Burada haklı olan benim,kim ilk kimi kışkırtmış çok açık belli oluyor.Diğer arkadaşlar uzatmasın konuyu,ben burada sizin sesiniz olmaya devam ederim,cezamı da çekerim.Ceza almaya razıyım,ayrıca şahsıma yapılan haksız hakaretten şikayetçiyim.Klavye delikanlısıymış,vay be!

Son düzenlenen: 12 Eylül 2018
  17. FastPick

FastPick User

Boşver güzel kardeşim
    Keyfine bak sen

18. 3-4 ay önce yaptığım kapılardi, yoksa seyir atardım.
    Üslubuna dikkat et.

19. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz bu konuda ,Oyuncu arkadaşımız Lf4 lazeri elde etmek için tecrübelerinizden faydalanmak istemiş .Konunun bu şekilde yön değiştirmesi konuyu açan arkadaşımıza da kötü örnek .Bizim burada size uyarı vermemiz hoş değil ,sizler kendiniz zaten toplulukta nasıl davranmanız gerektiğini bilen bireylersiniz.Lütfen ikili tartışmaları bırakalım konu sahibinin sorusu üzerine önerileriniz varsa yazınız.

Keyifli forumlar..

ALONE_WOLF_☾☆ ve FastPick bunu beğendi.
  20. FastPick

FastPick User

Modumuz haklı
    Başlığı açan arkadaşım bu yorumlarda zeta yap diyen de var hades yap diyen de
    İkisini de dene,tarafını seç :)

HASAFET. ve JUPlTER bunu beğendi.