lf 4 ve lazer topları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve к·α·я·α·у·є·ℓ·[ΛVĆł] tarafından 11 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. boş muhabbete gerek yok beni banlatmak için elinizden gelini yapmaya devam edin siz hiç bir dediginiz dogru diil mod admin savunarak mod olma arzunuzu benim üstümde pekiştiremezsiniz size uyanlarda bunu dikkate iyi alsınlarki gelecek herşeyin habercisi diildir geçmiş gelecegin belirleyicisidir klanında beni ilgilendirmiyor sende yardım isteyene cevap verdim yalancı çıkarmak için kıvranıp duruyorsunuz hepiniz sorununuz sıkıntınız forumda mevki sahibi olmak yada admin olmaksa deneme tahtası ben diilim çok büyük hata yapıyorsunuz hepiniz ayrıca uslubu da herkesten iyi bilirim ünversteden mevzun olup 20,30 yaşlarında forumda yazı yazınca herşeyi bilen olunmuyor herkes anne baba terbiyesi alıyor merdiven tırmak istiyorsan merdiveni kullan mod olmak için beni merdiven yerine koyma düşersin bir tarafın kırılır maaz allah kötürüm olursun mod olacam diye hayat icraatlardan ve tecrübeden ibarettin hikaye yazmak hayali yazmaktır burda tecrübe var gerçek var şahsım adına ama sizler mod luk için herkese salllamakla meşgulsünüz ve birdaha benim yazılarıma girmeyin herşeyi resmediyorum bilginiz olsun ben insanlara burada en kısa sürede nasıl ful olabilirler ne yapmaları gerek onu anlatıyorum siz inatla zor uzun masraflı yollara sürüklüyorsunuz galiba bir oyununuz var kafanızda yazdıgınız

2. Jupiter Admini kızdırdık yine:rolleyes:
    Jupiter Adminin uyarısı dahilinde birkaç öneri sunayım:
    *Epsilon kapılarını kronos tacı ve spartan için yapmak zorundasınız(yüzüksüz kasmıyorsanız.). Bu kapıyı x2 gününde yaparak Lf4 kazanmaya çalışabilirsiniz.
    *Fastpick'e bu taktiğinden dolayı teşekkürler. Zeta yapıp anahtarları 4-xlerde ve x-8lerde açabilirsiniz.
    *Kappa kapısından istemeyerek de olsa Lf4 elde edebilirsiniz:D
    *Gelen etkinliklerdeki görevleri kaçırmayın derim.(Bkz:Space Cup 2018)
    * Aylık takvimi mutlaka tamamlayın.
    * Karantina kapısı şansa bağlı olarak Lf4 veya Lf4 magma sondası verebilmektedir.
    * Özel ganimet kutularından kararsız ve normal Lf4 bulabilirsin.
    *Level 17 Epic görevini yaparsan 1 adet Lf4 kazanırsın.
    *Galaksi kapıları özel ödulleri haftasonu zamanı ilgili kapıdan özel ödül olarak Lf4 kazanabilirsin.
    *Lazer Storm etkinliği tekrar gelirse ilgili kapılardan 1 adet yeni Lf4 elde edebilirsin(Forumdaki sssden detaylı bilgi alabilirsin.)
    *Hitac etkinliğinden çekilişle belirli adette tam donanımlı(16 seviye) lf4 kazanabilirsin.
    *Hades kapısından şansa bağlı olarak Lf4 kazanabilirsiniz.
    Başka varsa ekleme yapın konu sahibinin aklında soru işareti kalmasın.

Son düzenlenen: 13 Eylül 2018
    .Paradoks. ve JUPlTER bunu beğendi.
  3. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Rica ederim kızmak ne haddimize.Tüm oyuncuların huzurlu yazışması ,mutlu olması dileğimiz.Size de teşekkür ederiz bu güzel tecrübelerinizi paylaştığınız için ..

Keyifli forumlar.

ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  4. Est. Iyi dilekleriniz için teşekkürler.

VALEYARD ve JUPlTER bunu beğendi.
  5. -Star-

-Star- User

Ben ilk başta sadece "Bu arkadaşı hades grubuna almazlar." dedim.Sonrasında sen haksız ve yanlış bir üslup ile beni ve diğer arkadaşları eleştirdin.Ben de bu eleştirinin daha çok iftiraya kaydığını düşündüğümden kendimi savundum.Sen ise gelip buna boş muhabbet diyorsun.
    "Kendi grubuma almam demiyorsun" lafına takıldığımdan kanıtlamak zorunda kaldım ben elimden geldiğince yardımlaştığımı ve herhangi bir hades grubum olmadığını.

Üstüne üstlük moderatörlerin uyarmasına rağmen iftira atıp uzatmaya devam ediyorsun,bana da cevap hakkı doğuyor.Burada konuyu uzatan ben değilim.Dediğim gibi ben sadece fikrimi sundum,sen gelip bana durduk yere haksız bir eleştiride ve hakarette bulundun.

Üslubu herkesten iyi bilip burada merdiven falan filan demen de ayrıca hoş gerçi.Anne baba terbiyesinden bahsetmiyorum bile.

Sana da bu saatten sonra bir kelime cevap vermeyeceğim.Sen de bir daha doğrusunu bilmediğin konularda yorum yapıp millete bol keseden sallayıp durma.

Son düzenlenen: 13 Eylül 2018
  6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Sevgili arkadaşlar tartışmayı sonlandırınız lütfen.

7. -Star-

-Star- User

Peki modum,ben bu konuya cevap falan vermeyeceğim bu saatten sonra.

8. allah yardım etsin