Kutlama LF-4 Ve Rsb Bugu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Hey!Canlı, Feb 24, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Hey!Canlı

Hey!Canlı User

Asagida resmini attigim sadece ornek.

LF4 ve RSB Bugu yapanlara neden yaptirim uygulanmior. Eskiden bot kullananlara uri kastilar diye ne lf4 gelistirmesi ne arge hersey silinmisti. Fakat Yeni LF4 leri ve RSB yi nirvanaya ulastiranlara eyvallah denip gecilior sebebi nedir ?

Last edited by moderator: Feb 24, 2018
  2. link atmak yasak olduğu için gelip senin konununla ilgili işlem yaparlar ama bugculara dokunmazlar.. klasik darkorbit oynamaya devam edeceksen alışman lazım.

3. kaya

kaya User

sorsan ne bot var nede hile yapan :D hele bug kullanan hic yok :DDDD

titans___ likes this.
  4. resim yok ki :) silmisler

5. Hey!Canlı

Hey!Canlı User

silerler. resim atmak suc ama bug hile her halti yemek serbest.

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

BOT Taramaları Konusuna bir göz atınız.

iyi forumlar.

7. yasin01

yasin01 User

Supporta mesaj attım adamlar bana diyor ki merkez yapıyor kısaca açık varsa kullan diyor. Madem sen dokunmuyorsun merkezle aramdan çekilde direk onlara mesaj atalım.

8. Aliens

Aliens User

Bu konuda TR Takımı dahil hiçbir ülke takımı bir işlem uygulayamaz. Meclis kanunu çıkarır, Vali ve Kaymakamlar bunları uygular. Veya halktan gelenleri meclise iletir. Aynı şekilde burasıda öyle. Emin olun her durum tek tek raporlanıyor ve takip ediliyor. Lakin merkez denilen yapımcı ekip şuan Sunucu Birleştirme - İndirilebilir İstemci gibi çok büyük yeniliklere odaklı. Sırf ondan dolayı yeni etkinlik değil, hali hazırda kod dizinleri oluşturulmuş etkinlikler getiriliyor. Burada DarkObit Türkiye Ekibini boş yere suçluyorsunuz. İnanın oyuncu istekleri, şikayetleri ve çıkarlarını savunuyorlar. Ancak her kesimi mutlak mutlu etmek insan doğası gereği imkansızdır. Ve eleştirilerimizi yıkıcı değil, yapıcı tuttuğumuz vakit işte o zaman ortaya bir ürün çıkar. Böyle suçlarsak ve zan edersek boşa vakit kaybederiz.

Fαlcoη[CΣFΛ] and KANUN like this.
  9. kaya

kaya User

bug kullananlara verilen 1-2 veya 4 hafta cezaya baktm gülmekten sandelyeden düstüm :D adam 30 milyon rsb ye 2 hafta ceza alcak :D gizlide toplanan 100-200 milyon x4 e yine 1-2 hafta ceza alcak :D hadi bilin bakim 1 milyon rsb kac milyon uriye gelir

10. _texas21_

_texas21_ User

2 aylık bot ile 26milyon uridium kasan oyuncular aramızda olunca bana 67liraya 300k uridium çekmek bu işte hiç adalet olmadığını gösteriyor.

11. oyunda adalet yok. video çekerek bot kullanan birini belgeledim lakin supportun bana yazdığı "biz ilgilenmiyoruz, sistem tarama yaparken yakalarsa gerekli ceza verilir" oldu. yani kullanın kullanabildiğinizi demek istiyorlar. keyiflerine eserlerse zaten banlayacak bir sebep bulup geminiz gider.

12. GannicusP

GannicusP User

2 ayda 26 milyon uridium mümkün mü bu oyunda?

titans___ likes this.
  13. kaya

kaya User

26 milyon mu 2,6 milyonmu? :D

benim gözüm 4-1, 4-2 ve 4-3 te körmüki senin bahsettigin konuya göz atim :D

ha bide x7 haritalarnda yaratk bitmek üzere :D botcular sayesinde

gizlide toplanan 100 milyonlarca x4 leri uriye ceviriyor hileciler

Last edited by moderator: Feb 24, 2018
    titans___ likes this.
  14. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

:D :D :D: D: D: D:

15. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bizlerde oyuncuyuz bunları görüyoruz ama sadece bildirmek geliyor elimizden.

İyi Forumlar.

16. titans___

titans___ User

moderatör sen burdaki yazıları değiştir biz bu bot taraması konusunu okumakla ne oluyor okuyunca bu botların başına işmi gelyor geç oyuna bak diyor para viplik fiyatlarına zam yapmayı bilmekle olmuyor işine gelirse diyor para babası patronlar

17. _texas21_

_texas21_ User

26 MİLYON KARDEŞİM 26 MİLYON X7 DE YAPIYOR 2 AY BOYUNCA X4LEYEREK SEPROM BUGLU HESABIYLA TABİ GİZLİ SORUNUNDAN BAHSETMİYORUM ADAMLAR HARİTA KAPATIP ZAMANINDA MİLYON MİLYON KASTILAR.

18. KOMPUTERUS

KOMPUTERUS User

YAHU insaf adam botta diye video foto atıyorum diyorumki 144 kere ekstim bana bir lazer atmadı adam aynı portta doğdu bu booooott ama maalesef ceza alan ben oldum çok iyi vallahii darkorbit çok kazanacak oyuncular dolup taşacak ....

19. titans___

titans___ User

ağa kes gitsin ben çifti alyom istasyonu tam geliştryom 10 kurduğum istasyonun birinde fena kesyom bunlarda dolu çar var botda baş edemessin don kişotu bilrmisin yel değirmenleriyle savaşyor salla beceriksizleri herkes botda kasılyor botda savaşyor yani bilgisayarın yaktığı elektrikle paraları gidyor ne zevk alyorlar kendi becerebildikleri bir şey yok neticede

20. kaya

kaya User

bir gün bende 4-1 de birini sabaha kadar kestim (düsman) irislerini alana kadar. aksama baktm chatte, senin bot elektirik parasna degmeyecek kadar toplamad birde irislerin gitti dedim. adam sorun yok elektirik kacak dedi :D

Thread Status:
Not open for further replies.