Kutlama LF-4 Ve Rsb Bugu

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Hey!Canlı, Feb 24, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. daha tarama diyorsun ya guldurmeyin mileti :DD
    ne taramasi ne gis kurali o eskiden di simdi ben siralamada o kadar oyuncu x7 haritasinda yaratik kesdirdi bann alan yok siralama oyunculari gizlide adamlar o kadar x4 kasdiki 20 30 milyon bahsediyorlar bann alan yok ustune ustluk sabah aksam oraya atlaya bilmek icin 6,7 saat ugrasip giren oyunculari kesdiler bunlarin hakkni nasil odeyeceksiniz cok merak ediyorum yol yakinken oyunu birakacaksin burdan adalet beklemeyin derim ben cunku yok parainiza yazik emege saygi sevgi yok burda bunlara lazim olan oyuncu vip indirim katlaiyici ceken 10 tl haracama yapan kutu toplayan kisiler lazim buna eminim ben takmayin o guzel kafanizi
    dun okudum hades kapisi arka pilan degismis ben yillardir arka pilani acmiyorum acsam hic oyun oynayamiyorsun

Last edited: Feb 26, 2018
    titans___ likes this.
  2. Hey!Canlı

Hey!Canlı User

bu oyunda duzen degil duzulen ceza yiyor maalesef :)

3. kaya

kaya User

bence millet hilesiz oyunu unuttu. hileleri güncellendigi günler haritada sarhos sarhos geziyorlar zombi misali :D

4. xalezeus

xalezeus User

bot ile oyunun hiç tadı kalmaz ki önemli olan emekle kazanmak ozaman daha zevki oluyor gemiye gözün gibi bakıyorsun

5. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Okuduğunuzu anlamaya çalışın sonra bizi suçlayınız.

iyi forumlar.

6. titans___

titans___ User

siz su.lu değilsiniz online sayısı fazla olunca bir yerlerde bir şeymi olyor botda belli sen video atyorsun sen derken burdaki yetkililerde yetki yok burdaki laflar size değil yetkiniz ne yetkisi forumda yetkili olsan ne sizin kahvede oturan biri kadar etkiniz var oyuna bunu oyunularda bilyor burda raporladım diyorsunuz da ne oluyor adamlar vşideo atyor oyunda çok iyi oynuyor diye enforcer paragemisiyle urilik emileri üst üste kesyor hem bu bideo bu magma ve kararsız lf4ler çıkmadan önce albay rütbesindeki gemileri kesyor ve oyun yönetimi en iyi ilk onda mı ne gösterdi gödtere göstere mayap geçyorlar benle ben şahsi algılarım ne seni ne de burdaki yetkilileri önemserim hani önemsenecek biriymiş gibi konuşuyorsunuz yönetim direkt benle dalga geçyor diyorum aklımla dalga geçen bir oyun yönetmi ben şöle güzeş video yapsam oyun kasarken çeker you tube atarım ingilizce de izlensin diye adriana lima videosu yazarım kim kimle dalga geçyor anlar oyun yönetimi izzlenme rekorları kırar bot çocukları dolu ve koruyan etkinliklerde rezalet berbat sinir hastası eden bir oyun olduğunu görürler emek için harcadığım zaman boşa gitti parasında değilim hani olsam ne olcak zzaman daha kıymetlidir

7. kaya

kaya User

senin bu yazdgin seyi google le tercüme ettirmeye calistm google buga girdi :D

Thread Status:
Not open for further replies.