LF 4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve =SoundMan= tarafından 4 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. =SoundMan=

=SoundMan= User

Merhaba ...

9 AD 16 seviye LF 4 lazerleri 16 seviye droitlerin içinemi yerleştirsem yada gemiyemi yerleştirsem daha çok vuruş gücü elde ederim ...

cevap için teşekkürler...

efgan_53 bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Konu daha uygun bölüme taşınmıştır.

Bana kalırsa droid'lere koyarsanız daha iyi yararlanırsınız.

İyi forumlar.

=SoundMan= bunu beğendi.
  3. Adminimize katılıyorum, droit'lerinize yerleştirir iseniz daha fazla verim elde etmiş olursunuz.

4. WolfWar

WolfWar User

Droitler içine koyduğun şeyin etkinliğini %10 arttırır. Eğer full havoc varsa %20 artar (hasar). Hercul var isede %35 artar (kalkan). Bu yüzden diroide koyarsan daha çok vuruş elde edersin :)

5. Efe

Efe User

Eğer havocların full değilse gemiye koyman droidlere göre %6 lık bir farkındalık yaratacaktır.

6. =SoundMan=

=SoundMan= User

Cevaplar için teşekkür ederim...

10 ad havoc ve 10 ad hercul olduğu için lf 4 leri droitlere yerleştirmek daha mantıklı olacak ...

7. Merhabalar;

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyebiliriz?

İyi forumlar.

8. Aknilox

Aknilox User

benim bi sorum var aslında bu arkadaş diroitlerin hasar-kalkan arttırdığını bile öğrenmeden nasıl böyle bi gemi yapmış acaba?

Darion26 bunu beğendi.
  9. FairyMind

FairyMind User

Diroitler açıldıkça , yani level atladıkça etkisi artar dostum :)

10. Merhaba ,

Oyundaki bir çok ayrıntıyı bilmeden yada öğrenmeden oynayan bir çok oyuncu var. Bilmiyor diye de farklı düşünceler içine girmek bence doğru değildir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.