LF-4

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sunlime tarafından 4 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sunlime

sunlime User

Merhabalar hızlı bir şekilde lf4 lerimi nasıl tamamlayabilirim kapı yaparakmı yoksa lf4 günü kutu açarakmı diğer itemlerim mevcut sadece lf4 eksiğim var..
    Başka yapılacak yollar varsa yazın lütfen..
    En karlı ve kısa şekilde nasıl tamamlarım bu konuyu iyi bilen ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..
    Şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Lf4 için çift kat galaxy günlerinde Hades kapısını yapabilirsiniz. Kapıya harcadığınız uridiumun bir kısmını geri alacaksınız böylece çok fazla zarar etmezsiniz.

Korsan ganimetlerini toplayıp Lf4 gününde açabilirsiniz.

İsterseniz Epsilon ve Kappa kapılarını da yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. sunlime

sunlime User

Anahtar ile lf4 çıkarmak için bir taktik herhangi birşey varmı bazen çok çıkıyor bazen çok az yada bilinmesi gerekn birşey varmı

4. *Soulfly*

*Soulfly* User

şansa bağlı kardesim. bilinmesi gereken bu sadece. bence en az bin tane kutu biriktir öyle başla acmaya derim. ben helix lf4 gününde 600 kutuda 11 lf4 cıkarmıstım mesela. daha fazla bulanlarda vardı hatırlıyorum. inş kısa sürede tamamlayabilirsin.

5. sunlime

sunlime User

Bakalım hayırlısı

6. 1 günde o kadar açma bence en fazla 40 tane açıyorum lf 4 gününde 1-2 anca çıkıyor şansımızı fazla zorlamakla zarara giriyoruz yani :)

7. sunlime

sunlime User

Kappa veya epsilon yapana kadar kutu açmak daha iyi gibi x2 gg olsa en fazla 2 tane lf4 veriyo bi kappa açmak 200 bin uri onla anahtar al daha iyii

8. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Galaksi çift ödül etkinliğinde bir grup bulabilirseniz Hades yaparak da %25 ihtimalle LF-4 kazanma şansınız olabilir.

Ve karşılaştırma yaptığınız da evet 200.000 uridium ile aldığınız anahtardan daha fazla LF-4 bulabilirsiniz.

Şansınız bol olsun. :)

İyi forumlar.

9. sunlime

sunlime User

Bazen ilk kutuda çıkıyor bazen 50 kutuda 2 tane bazen ise 150 kutuda 1 tane çıkıyor
    Her haritada lf4 varmı yani herhangi bir oran yoksa tamamen şansmı harita gezmek daha mı iyi yoksa sadece tek bir haritada açmakmı...

10. Merhaba ,

Eğer kapı yapma şansınız varsa galaksi kapıları 2 kat ödül zamanında Kappa yapabilirsiniz. Eğer çıkarsa 1 tane yerine 2 tane LF-4 almış olursunuz. Bunun dışında anahtar biriktirip ya da alıp uygun zamanlarda korsan sandığı açabilirsiniz.

İyi forumlar.

11. sunlime

sunlime User

Herkese teşekkürler taktik maktik yok şans şans şans... :)

12. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlarımız adına rica ederim.

Gerekli cevaba ulaştıysanız konunuzun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

13. sunlime

sunlime User

Ben ulaştım kilitlenebilir...

14. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine kilitliyorum.

Size oyunda bol şans ve keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.