LF-5 Tp Lazeri

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by │•УŰЯЄК_УΛΝGІИІ•│, Dec 23, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Seçım Sızın

1. Evet guzel fikir

4.5%
  2. Hayır anlamsiz

91.0%
  3. Geliştirilmeli,Eksik

14.9%
Multiple votes are allowed.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LF-5 lazeri LF-4 lazeri gibi ayni sıkıcak fakat her lf-5 100 tp verecek 38 LF-5 donaltıldıqı zaman 3800 tp verecek her atışta bu lazeri 50 k uriyle alınacak

2. DuoTırs

DuoTırs User

Lf4 ile aynı vuracak demişsin yani lf4ü 50k uriye almak oluyor . Lf4 zor bulunan bir lazer bu yenilik gelirse lf4'ün bi ayrıcalığı kalmaz . Lf3gibi vusa daha iyi olur bence .

3. xxl-vega

xxl-vega User

Kardeş TP ye gerek yok ki adamlar zaten 3-5 boss tallon kesince TP nin kralı geliyor. Her sıkışta 3800 TP de saçma. Şunun şurasında oyunda 17 level olunca tüm haritalara gireceksin. Hadi oyun 90-100 level olsa dediğin olabilir ama bu şekilde çok saçma bir fikir bence.
    Ayrıca her lf-5 e 50 k uri de çok az. Adamlar o kadar uri çekiyor. 1.900.000 uri mi çekemeyecekler? x3 te 633-634 bin uri çekerler. Gemiyi çok rahat düzerler. Biraz değil baya bi pahalı olmalı. Mesela tanesi 500 bin uridium gibi.

4. Merhaba ,

TP için lazer bana pek mantıklı gelmedi açıkçası ve olabilirliği çok düşük bir fikir.

Sadece +1 yada -1 gibi mesajlar yazmayalım. Açıklamalı yazalım.

İyi forumlar.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Bende pek olumlu bakmıyorum.Bana kalırsa oyun için daha yararlı olabilecek bir fikir düşünmelisiniz.Ancak karar sizin :)

._UzAyyOlCuSu_. and Alone like this.
  6. arkadaş sana tafsiyem git credits biriktir sonra goliyi al sonrada golinin TP tasarımını al sonrada güçlü bir klanla 4-5 de kasıl bak ne oluyor :D tp kralı olursun

7. Lf5 dediğin Lf4den daha güçlü olmalı, Buna LF4T demeli.

Fikre gelicek olursak, daha Lf4`ün bir anlami kalmaz, herkes Lf5 almak için uğraşır.

Kötü fikir.

8. karaypli

karaypli User

bide lv sadece kapı için geçerli baska işler içinde olsa mesela atak defans v.b gibi belki olabilir

9. saçmalamışsın yani yuh diyecek kadar. git kardeşim bi çay iç kafan yerine gelsin içip içip geliyrsunuz şu foruma.

10. bence saçma :eek:

11. LF-4 için bir yerlerini yırtıyor millet, Ayrıca tp yi deskte tasarım argeyle yaparsın. Çok gereksiz

12. FASTRAC

FASTRAC User

bencede gereksiz daha lf4 leri fulleyemedik

13. kardeş sen daha biz lf3 alamadan lf5 çıkardın

14. Valla yaa ben daha 1 lf3 aldım.lf3 almadan lf5 çıkardın.Millet lf4 için kendini yırttı ya ben 1 tane bile lf4'üm yok!Hem lf5 gelirse lf4'ün bi anlamı kalmaz,millet bu sefer lf5'e saldırır.O yüzden lf5 dediğin,LF-4T ismi,tek LF-4T 50 k vursun.

15. Aşırı saçma.Klandan bi aegisi alırım karşıma x1 sıkarım sabahtan aksama kadar sıkarım o can basar ben sıkarım.Akşama böyle sıkarım oyunda benden fazla tpsi olan kalmaz .Saçma olmuş biraz -1

16. çok gereksiz

17. Bu sefer hiç kimse lf5 alamaz bence 20 k uriye satılsın.

18. -fahri123-

-fahri123- User

hayitimda duydugum en sacma sey mantuga ters bir kere

19. -BerkAtay-

-BerkAtay- User

Bence bu oyunda kargaşaya sebep olur.Çünkü çoğu arkadaşımız kutulara oldukca fazla para yatırdı.LF4 VE LF5 aynı vurucaksa bu LF4 ü 50 k uridiuma almak demektir.Kutulara verdikleri para bunlardan kat kat fazla.Böyle bişi olursa bigboint zarara uğrar.Bu benim fi krim.Fikirlerinize saygı duyuyorum.
    İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.