LF-5

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -HuNTeR™- tarafından 25 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

lf5 gelirse bu şekildemi gelsin?

1. Olumlu

oy sayısı 5
    15,2%
  2. Olumsuz

oy sayısı 27
    81,8%
  3. Olabilir

oy sayısı 1
    3,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar herkez yavaş yavaş lf4 leri fullemeye başladı sanırım.oyuna yeni sialhlar illaki bi gün gelicek.tabi gelirse kalkan'ında yenisiyle brlikte gelmesi gerekir. benm düşüncem lf5 gelirse(elbet bi gün gelicek ) bu silahı almak için yeni ganimet kutuları yada uridiumla almak gibi bişi olmasın. elimizde bulunan lf4 alzerlerini 16 seviye yaptığımızda lf5 e dönüşsün. (sebebi ise lf4 tamamlamak için haddi belirsizz uridium harcamış olmamız) bu 16 seviye değilde belki daha yüksekte olabilir. kalkanlar içinde aynı şekil. 16 seviye bo2 olunca bo3 e dönüşsün. ve yeni gelen kalkan ve lazerlerin seviyesi 20 ye kadar çıkabilsin. yada şu şekilde oalbilir.
    lf5 lerin seviye yükseltme şanslarını biz elimizle yapmıcaz. mesela;
    2 seviye için 3000 uri %95 şans
    3 seviye için 3500 uri %90 şans
    4 seviye için 4000 uri %85 şans .....
    16 seviye için 10000 uri %5 şans.

uridium ve şans değerleri değişkenlik gösterebilir.

Son düzenlenen: 25 Ekim 2015
    ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  2. Sonuna kadar katılıyorum :)

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu bölüme açılan konulara anket eklemesi şarttır.

Konu Araçları Kısmından , Add Poll Tıklayarak Konunuza anket ekleyiniz.

24 Saat içerisinde , Anket eklememeniz durumunda konu arşive taşınacaktır

İyi Forumlar

4. Ben lf-5 ve bo-3 ün çıkmasına şimdilik pek sıcak bakmamaktayım çünkü:

Oyunda zaten içler acısı bir durum var güçsüz arkadaşlar sürekli kesilmekte baskın yemekte.

Bu olursa savaşlar daha çok şiddetlenir.

Olumsuz.

-_-BLACK-_-DRAGON-_- bunu beğendi.
  5. ben gelsin istemiyorum ztn. ama oyun zaman ilerledikçe yenilik getirmek zorunda. ve elbette yeni sialhta bir gün gelicek. geldiğinde bu şekil olsun istiyorum sadece.

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende istemiyorum gelmemeli lf5 zamanla yenilikler yapilir hersey ozellikle adil olur oyunda ozaman dusunulebilir.

7. Gelmemeli :)

Ve zaten yabancı forumda RickDekart diyor ki: Henüz LF4 ile geliştirmeli LF4 arasında ki farkı bilmeyen oyuncularımız var, LF5 gibi bir şey gündemde olamaz..

Prophecy bunu beğendi.
  8. Her şeyin bir sonu vardır, item dizmenin de bir sonu olmalı. Nereye kadar gidecek LF1 MİLYON da çıkarsınlar mı...

Benim işim bitti hadi kurtuldum, yeni başlayan adamlar ne yapacak ? KASAMAYACAK, bu da dolaylı yoldan senin benim kesecek adam bulamamamıza, oyunun hayalet bir şehire dönmesine yol açar.

Şöyle düşün, adam ölümüne de kasılsa full adamlara yetişemeyeceğine kanaat getirir ve buna inanırsa, demoralize olur ve oyunu bırakır. Oyuncu olarak size düşen, kaçınılmaz sonmuş gibi görünen şeylere tepki göstermek, yapımcıları baskı altına almak ve LF5 denilen zıkkımın sadece bir hayalden ibaret kalmasını sağlamaktır.

WolfWar bunu beğendi.
  9. LF5 çok, LF4,5 gelsin. Hemen konu açıp anket yapmalıyım aman tanrım.

10. Hiç kimse 007 den sonra 008 gelsin demedi oyum olumsuz boşa zaman ve emek kaybı daha lf 4 leri fulleyemeyen bir sürü oyuncu var .

11. LF4 tamamlamak zorken LF5 gelmesi oyunda denge bırakmaz. LF5'in gelmesi imkansız gelirsede oyun biter.

12. lf3 lerde 16 olunca lf4 olsun o zaman, f2p o kadar öldürüldü ki darkorbit ne yaparsa yapsın artık yeni oyuncu ka-za-na-maz .lf5 ve türevleri de kalan oyuncuları söğüşlemek için çıkmaya devam eder

13. Merhabalar,

Öncelikle fikrinizi forum sayfamızda bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.Bu söylediğiniz belki lf5 belki de başka isim altında belki ileride olabilir,ama yakın zamanda bende böyle bir ihtimal görmüyorum.Tabi ki bu benim fikrim:) keyifli oyunlar.

İyi forumlar

14. İyi demiş hoş demişside, adamlar 350k atarken ben 52k attım diye seviniyorum. Bu işin bi sonu olmalı artık yeter gına geldi. Eskiden ne güzeldi skylab yoktu, lf4 yoktu...

15. Aliens

Aliens User

Ya gerçekten soruyorum; Şu LF-5 işi daha ne kadar uzayacak? Gelsinde adamlar Strauner keser gibi Uber Kristallon kessin. Bu yenilik bir yıl içinde gelirse şayet, Darkorbit açıldıktan 18 gün sonra başlayan fanatik bir oyuncusunu kaybeder. Açık ve net!

16. 350k az bile 468k rekor var diye biliyorum ben tr2de kırılmış diye biliyorum eğer lf-5 flanda gelirse bu 500kyı bulur illaki lf-4 fulleyemeyen birçok oyuncu var(bende dahil) oyuna kayıtlı 92mye yakın oyuncu var bunların en az 80msi lf-4leri fulleyememiştir ve lf-5 diyorsunuz oyunda aktif olan çoğu kişi en az %75i ful lf-4 olurlarsa tamam lf-5 gelebilir belki ama en az %75 ve hala en fazla %15i ful lf-4 olmuştur bide bundan sonra lf-4leri fulledikten sonra hepsini 16 level yapmak ayrı bi işkence her seviyeyi %100le yaparsan uri ile gelişen bi ürün 100k uriye 16 level oluo zaten lf-5 çıkarsa ben oyunu bırakırım bunu yapıcak olanda birçok kişi var benden bu kadar

17. dimi yeter yani. lf4 e bile gerek yokken üstüne bide geliştirme şeysi çıktı.

18. Bence elimizdeki LF3 leri modifiye edelim LF4-LF5-LF6 yapalım..her 16 geliştirmeye LF3 ler LF10 a kadaryükseltilsin .Ahada buraya yazıyorum Bu dediğim yapılacak :) Elimizdeki LF3 Ler boşa gitmesin bari Şaka şaka Ciddye almayın oyum olumsuz zaten

Son düzenlenen: 28 Ekim 2015
  19. Aliens

Aliens User

Yada şuna nedersin? Girdiğin haritadaki NPC ve oyuncuları patlatan CPU? Bence dahada hoş olur. 4-5'e bir girersin, 1 milyon Uridium alırsın. Bence bu gelmeli. Tövbestafullah! LF-5'miş! Bana fullemem için gereken Uridium'u vereceksen neden olmasın? (buradaki sözüm konu sahibinedir)

Prophecy bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.