LF2 Hakkında

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Splinter_ tarafından 25 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Splinter_

Splinter_ User

Eskiden uridium ile alınıyordu, sonradan krediyle alınabilir hale gelmişti. Bugün baktım tekrar uridium ile alınabilir olmuş. Artık lf4 lazerinin bile bir olayı kalmazken bu tür eski ekipmanlara ulaşmanın kolaylaştırılması gerekiyor. Yapıldı da ama karardan neden dönüldü anlamıyorum.

Dediğim gibi lf4 lazerinin hiç bir olayı kalmadı. Epsilon kapısı, hades kapısı lf4 verse ne, vermese ne? Hal böyleyken eski ekipmanları fiyatı düşürülmeli, kredi ile alınabilir hale gelmelidir.

Son düzenlenen: 25 Mart 2024
    Dontforgetme bunu beğendi.
  2. Bak buda herzaman merak ettiğim konulardan biri olmuştur :D Taa 2019 yılında duyuru yapmışlardı artık lf2 uridium ile değil kredi ile! Hatta yanında yeni görevler sisteminede geçilmişti sanırım :D Aradan 1 sene geçmedi sonra lf2'yi tekrardan uridiuma çevirdiler (Yeni olan birşey değil bu arada)

Vardır bir sebepleri bence :D

3. lf2 nedir

4. Prometid

Prometid User

Başlangıç paketleri iyi satıyor diye tahmin ediyorum. :)