lf2 krediks olmuşş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♫♥$EKREM_vs_KEMAL$♥♫ tarafından 11 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben yaklaşık 2 yıldır oyuna girmiyodum ekipmana girdim ve lf2 ler krediks olmuş ben zamanında 5.000 uri ye 13 tane lf2 almıştım şimdi benim uriler çöpemi gitmi,ş oldu zaten krediksi 2 saat te 10 m kasıyorum ve benim uriler çöpemi gimiş oldu yoksa iadesi yapılacakmı

2. Krediks nedir arkadaşım ya credi de yada credits de. Ayrıca uri iadesi falan bekleme urilerin çöpe gitti geçmiş olsun :p

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Uridiyumlarınız geri verilmez. Uridiyum ile satıldığı zaman almışsınız. Artık yeni oyuncuların gelişmesi için bazı desteklemeler yapıldı.Görevlerden elit malzemeler veriliyor lf2 nin kredili olmasıda bunlardan birisi.

İyi Forumlar.

4. Sen en iyisi lf3de alma yakında o da ve gemilerde krediksle satılıyo olur :D

5. (Patiq)

(Patiq) User

valla LF3 ler oyle credı olucaksa LF4 lerde pıyasaya cıkı versın tanesı 100 150 hatla 250 k urıde olsa olur nasılsa yerı gelıyo 400 500 kutuda bıle cıkmıyo LF4 en azından gozle gorup alırız

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuyla ilgili gereken cevap verildiğinden kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.