lf3 almak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Federal611 tarafından 30 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Federal611

Federal611 User

Arkadaşlar merhaba hepinize iyi oyunlar ben oyunu eskiden dört beş sene önce oynayıp bıraktım şimdi yeni hesap açtım hep görev kasıyorum gemim nostromo bigboy yavaş diye bunu aldım diroitim yok açık artırmadan vengeance alıp lf3leri fullemek yani 10 tane almak istiyorum acaba nasıl hızlı bi şekilde lf3 elde ederim ayrıca oyunla ilgili her türlü öneriye açığım sağolun arkadaşlar

2. Lalie

Lalie User

kardeş para yatırıcaksan 3.50 liralik 1 hafta katlayıcı var al onu 1 hafta boyunca gunde 3 saat toplasan 170000 200000 arası urin olur benım gıbı olursun 6 lf3 2 bo2 0 arge gemiydim 5 gunde 21 lf3 13 bo2 8 arge oldum

3. Federal611

Federal611 User

görev
    görevler lf3 vermiyomu hocam

4. Lalie

Lalie User

Hayır zaten görevler çok az uri veriyor 3 gunde 1 lf3 anca alırsın kutu topluyarak ındırım paketi + indirim olunca gunde 8 9 tane alırsın lf3

7 lira verebiliceksen indirim paketi + katlayıcı çek gunde 20 bin uri kassan %60 indirim ile günde 5 tane lf3 alırsın eskisi gibi zor degil lf3 almak

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ağustos 2015
  5. Federal611

Federal611 User

hocam kaç saatte kasılır 20bin uri

6. 3 saatte kasarsiniz pvplerde katlayici ile

7. Federal611

Federal611 User

pvp olması şartmı

8. Lalie

Lalie User

1 saatte 7500-1000 arası kasıyorum 3 saatte çok rahat kasarsın ve pvp olması şart

9. ama arkadaş para yatırmıyacaksa 1 günde nasıl lf3 alınır lf3 indirimdyekne ama tabikide
    lf3 parası 7.000 uridium
    ve ayrıca bazıları hep kutu toplayınca uridium çıkmıyor az çıkıyor çıksada miktarı azalıyor hep uri az çıkıyor diyorlar
    not ama nolursa olsun uriyle de olsa kamufle alın kutu toplayın çünkü kamufle olmayınca hep patlatıyolar kamufleykende patlatıyolar yani dikkatli olun kamufleyken

10. eray

eray User

kutu toplayacaksanız vengeance gemisi hızlı olduğu için tavsiye edilir ve full hız olarak toplamalısınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.