LF3 mü BO2 mi İRİS mi?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAROONberet tarafından 28 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler vegayım 11 elit hız 2 bo2 5 lf3 1 iris var 13m para 3bin uri var ne önerirsiniz 12 lvl bu arada

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Bo2 kalkan almanızı tavsiye ederim. Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Keyifli Forumlar

MAROONberet bunu beğendi.
  3. Teşekkürler ama önce lf3 fullemem gerekmezmi?

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lf3 lerden önce kalkanı fullemenizi önermemin sebebi zaten tekrardan lf4 fullemek için çabalıyacaksınız ama kalkanlar sabit elinizde duracak her zaman kullanacaksınız :D

Keyifli Forumlar

5. Heterodox

Heterodox User

hocam lf4 seviyesene gelene kadar el mecbur lf3 fullenecek :D

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

15 lf3 15 bo2 olana kadar ilerleyin ayrıca credist biriktirip irise teklif yapmalısınız.Skylabı geliştiriyorsunuzdur umarım :)

İyi forumlar

7. Skylanm full yani cok iyi şöyle yapsam: 10 lf3 10 bo2 yapsam ben vegaymda yada sizce VEGA MI GOLİMİ ben vega hayranym :)

8. Heterodox

Heterodox User

leonov alıp eski haritalarda takıl lf3 önce olmak üzere b02leri de fullemeye başla

9. 1. iris uri ile alınır. kalanı credi.
    lf-3 mavi sıkılmaya az kaldıyda uri ile alınabilir.
    bo-2 gemi iyi durumda ama az ise (mesela 8 iris 31 lf3) mesela 8 bo-2 elde varsa uri alınabilir.
    hızlar tamamen credi ile alınmalı.
    kalan bütün uriler arge geliştirme ve kutu ya verilmeli

10. Ağa goliyimi elit yapaym vegaymı

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Vengancenin gerçekten pek bir yararı yok sizi + yönde değil - ye yöneltir.Goliat ile devam etmelisiniz.Vengance ile oynamanız için oyun ortamında gerçekten kuvvetli bir geminiz olması gerek.Aksi taktirde güçlü biri için 2 veya 3 vuruşta patlarsınız.

İyi forumlar

12. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ben KARANLIK modumun aksini düşünüyorum en azından veganın bir şansı var goliden kaçmak için ama goli vs golide kaçamaz :D

Keyifli Forumlar

13. Sihirbaz moduma katılıyorum fakat şöyle yapsam önce vegada elit oluyum sonra goliye
    geçeyim? Sizce bu arada 63bin uri
    Çekcem ne alaym 4 lf3 1 iris alasm var?

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Oynayıp görsün üyemiz çektiği çileyi vengance ile phonexle dolanırım daha iyi modum :) En azından patladımmı bir bahanem olur :)

İyi forumlar

15. Deniyelim bakalm modum

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Deneyin demekten zarar gelmez ancak eğer lf4 sayınız az iseki az dediğinize göre goliat önemli yer tutar çünkü vegancede 5 lazer yeri az.

İyi forumlar

17. SORRYAGA

SORRYAGA User

Sihirbaz modun dediklerine katılıyorum.Ayrıca 10 lf3--8 bo2--full hız bir vega olarak tecrübe ettiğim kadarıyla goliler genelde ilk saldırıyı ağır konfide yapar.Çoğunda hemen hız konfisine takıp uzaklaşıyorum.Baktım hala vuruyor ve can dayanmayacak atıyorum emayı olay bitiyor.Son olarak edindiğim tecrübe ilk hedef çoğu zaman golidir.Sonuca gelirsek son karar senin.Ben deneyip görmeni tavsiye ederim...

18. Ben önce 90 bin uri çekcem birşeyler alcam yani vegayı elitliycem sonra yavaş yavaş goli olurum arkadaşın da dediği gibi ilk hedef her zaman goli..

19. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Vengancede şansınız olsun istiyorsanız geminiz en aşağı 25 30 lf4 lü olmalıki hasarınız fazla olsun.Siz herşeyi kaçmak olarak düşünüyorsunuz goliat ilede kaçılır.Saldırıda at emayı al kamufle tut portalın yolunu.Kaçmak çare değilki sadece kaçmak için vengance kullanıcaksınız zarar edeceksiniz bunu söylüyorum.

İyi forumlar

20. Şuan 135bin uri var ne alaym gemimin özellikleri Vengeance

5 lf3 gerisi lf2
    6 flax 1 iris
    2 arge gemi gövdesi 2\2
    16m para 135bin uri
    Skylab süper

Ne alayım arkadaşlar ve modlarım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.