Öneri lf3 mü iris mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve awsadf tarafından 21 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. awsadf

awsadf User

oyunda kazandığım urileri lf3 mü alsam irismi alsam tavsiyede bulunurmusnuz

2. Merhaba ,

Oynadığınız server'da açık arttırma ne durumda bilemiyorum fakat eğer kredi ile açık arttırmadan alma imkanınız varsa LF-3 , B0-2 , Hız jeneratörü (G3N-7900) ve iris gibi eksiklerinizi açık arttırmadan almanızdan yana olacaktır. Eğer yüsekten gidiyorsa kredi ile almam zor diyorsanız o zaman mecburen uridium ile almaktan başka çareniz kalmıyor demektir.

İyi forumlar.

3. awsadf

awsadf User

aynen baya para veriolar peki önce lf3lerimi alsam yoksa irismi alsam hep

4. Tek başına kasılıyorsan vuruş gücünün önemi bakımından öncelikle lf3 alabilirsin. Ama bir grubun varsa ben olsam iris alırdım. Kredisi kolay kasılmıyor. Lf3 daha ucuz sanırım. Bir iris , bir lf3'te alabilirsin.

5. Merhaba ,

Eğer iris'leri uridium ile düşünüyorsanız genelde 3 en fazla 4 iris uridium ile alınması mantıklıdır. Bunun dışında vuruş önemli ise LF-3 kalkan önemliyse B0-2 v.b. şekilde öncelik değişebiliyor.

İyi forumlar.

6. awsadf

awsadf User

şuanki etkinlik için günlük mü almak mantıklı anahtarmı oyunda yeniyim daha 5lvl item yok

7. Anahtar alma bence. Günlük dosyası daha mantıklı. Anahtar boş çıkabiliyor. Garanti değil bir kere. Başka yorumları bende merak ettim.

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben simdi bir gemi yapiyor olsam helix gununde anahtar acmayi tercih ederdim.lf3 kalkan itici bolca,gunluk tasarim v.b de cikiyor.argede bir yandan tamamlanir ekipmanda.irisleride acik arttirmadan alirsiniz.

9. DPrealslim

DPrealslim User

klasik olucak ama sadece ilk 2 irisi uridium ile al lf3 ve bo2'ler genellikle ucuz olur server fark etmez sana tavsiyem irisin yoksa iris al

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.