lf3-sandık yeter.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve §ΐωã§ļı•Ģãži•©ãρŧãй tarafından 27 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 gün önceki zeus ve şimdi yeni gelen zeus günleri arasında,
    350 kutuda tam 16 lf3 1 lf4 çıktı.. yav 21 lvl de 16 lf3 ne yapacam ben bu nasıl bir şans faktörüdür. hata mıdır bug mudur yoksa bilerek yapılmış bir durum mudur bilmiyorum ama inanılmaz canımı sıktı bu olay. 16 lf3 nedir abi ya.. 90 lf3 oldu hangarda bi çıtlatırsanız sevinirim yetkili yerlere. lf3 ün bu kadar olmamalı şansı bıktım usandım yav lf3 görünce çıldırıyorum artık

2. Abi tamamen sans işi o kutu filan lf4 mesela bende 4 hangar var sen duşun 29. lf4 um var ama kutu acarkende zeus apis geliyor sans her açtığın kutuda lf4 vercek diye bir kural yok zaten verseydi oyunun bir anlamı kalmazdı. bende 2 gün önceki zeus gununde 50 kutuda 1lf3 ard arda 2 kutuda zeus hic tahmin bile edemiceğin bir haritada ki benimde aklıma gelmezsi atlama kuponuyla atlamıştım onumde kutu vardı actım lf4 cıktı tamamem sans işi kardeşim mesela sans demilşken bunuda eklemek isterim 28 zeta yaptım ve hala 5 havocum var. adamlar en fazla 22 de fullemişler benim konuştuklarım tabi 56 kusur zetada artık havocları fullerim heralde diye duşunuyorum. he olurda ard ardada verebilir. bu oyunu 3 senden beri oynuyorum. bazen uzaklaşmışlıgım oldu bu zeta yuzunden sırf ama yinede bırakamıyorsun. sana bol sanslar dilerim.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ganimet Kutularında LF4 Çıkma oranı %5 ' dir.Bu da oyunda ki Tüm ganimet kutuları ( Yıldız Haritalarında Aynı Anda Çıkan Kutular ) arasından sadece 2 - 3 tanesinin LF4 Taşıdığını gösterir.

Bu bir hata değildir , LF4 Bulunması en zor Lazer Türüdür.

Tamamen şans işidir.

Korsan Kutularından Neler Çıkardınız ? Konusunu inceleyerek , Hangi oyuncunun Korsan Kutularından neler çıkardığını öğrenebilirsiniz

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.