lf3 ü neyle fulliyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [L]ight tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [L]ight

[L]ight User

arkadaşlar başlıklada belirttigim gibi lf3 ü uridium lamı fulliyim credi ilemi (tr3 servreinde oynioyum yaklaşık 25-30 arası gidio lf3)

2. VΛLVE™

VΛLVE™ User

crediyle fulle ama fırsat buldukça uriylede almalısın bence

3. Bence 2-3 irisi uri ile aldıktan sonra credi ile irisleri fulle. Lf3 ve bo-2leri uri ile fulle.

4. [L]ight

[L]ight User

4 lf3 16 lf2 6 flax temel cpu lar var olan bir goliatım enforce var

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle geminizi lenov yapıp eski haritalarda kasmalısınız.Ekipmanlarınız Goliath için yetersiz seviyede.İlk irislerinizi Urıdıumla alabilirsiniz. Lf3 leri ve Kalkan jenaratörlerini kredi ile alabilme imkanınız oldukça krediile alın.Sky labınızı geliştirerek hergün düzenli kredi kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. [L]ight

[L]ight User

fakat rahat bir şekilde kristallon kese biliyorum onuda hesapa katarak sölermisiniz

7. ahmettyran

ahmettyran Guest

Bolca skylab çalış ve oyunu başlarda oynama bile ! az credi kas skylaba yatır 20lvl yaptınmı senden kralı yok ! 1 haftada fullersin gemiyi..

8. bişey söyleeceğim gemiyi fullemek skylabın lwline göre deilki golilerde yaklaşık 6 saatte bir 3000 promerium gidiyo buda günde 10 m credi anca kasbilir demek bide kendisi bişiler yapsa günde20 m anca e sen skylab diyosun 20 lwl olunca daha hızlı gitmiyo ki mantıklı ol

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Skylab 20 level olunca sevkiyat hızı değişmiyor fakat taşların üretim miktarı artıyor.Düşük level Skylabta belli bir süre sonra promerium taşı üretim miktarı düşük olduğundan sıfıra düşüyor.Skylabın levelinin artması bu yüzden önemlidir.

İyi forumlar.

10. modum bnm skylab ful 16. seviye ama hiç ihtiyaç duymuyorum yani 20 olsa ne 16 olsa ne

11. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

20. seviye olduğunda seprom üretim hızı artmaktadır. İleride seproma çok ihtiyaç duyacaksınız.

Keyifli Forumlar

12. Merhaba,

Eğer indirim paketi ve premium üye iseniz kesinlikle uridiumla fulleyin. Bir lf3 7.000 uridium'a denk gelmektedir indirim paketi ile. Günde en az 2 lf3 alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

13. [L]ight

[L]ight User

premium luk var 5 lf3 oldum 6 flax 1 de ok uçuş düzenim var şuanda gayet iyi bi durumdayım klan durumdundan falan

yeniceri modum bişey daha söliyim 9.500 e denk geliyor 1 tanesi

14. Merhaba,

Bence yapmanız gerek bir süre uridium biriktirmek ve indirim paketi alarak(8hafta=28TL) %5premium+%25inidirm paketi ile toplam %30 indirime sahip oluyorsunuz tüm elit ekipmanlarda. Biriken uridiumunuz ile de geminizi %30 indirim üzerinden daha rahat fulleyebileceğinizi düşünüyorum.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.