LF3 ve LF4 ayrıca bi kaç sorum daha var

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 13 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

öncelikle gemim 8 iris ve full lf3lü
    şimdi diyorum acaba uriye kıyıp hepsini 16. seviye mi yapsam yoksa sandıklara ilerleyip lf4 mü arasam
    bide bunun dışında argeleri en kolay nasıl fullerim bana bi yol gösterir misiniz teşekkürler şimdiden

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

3. lf3 leri 16 lvl yapman hem maliyetli olur hemde fayda sağlamaz.ona harcıyacağın uriyle sandık acıp lf4 sayını artırabilirsin

4. LF4 toplamanı tavsiye ederim. Çünkü biraz açıklamak gerekirse her bir LF3 ün 16. seviye olması hasarın %6 artması demektir her bir geliştirme için tam hesaplamadım ama en iyi ihtimal 60 bin uridyum gibi bir mebla harcaman gerekicek hepsini geliştirdiğinde toplam gemi hasarın %6 artmış olucak buna karşı 2 milyon civarı uridyumun gidecektir. bunun yerine tüm silahların LF4 olması demek direk hasarının %25 artması demek olur ve 2 milyon uridyumla tahminimce en az 20 LF4 çıkarabilirsin yanında Apis ve zeus diroidilerinide büyük ihtimal inşa edersin birazda şansın yaver giderse tabi :) 20 LF4 lede hasarın %16-18 civarı ardacaktır yani hiç LF3 leri geliştireyim deme bence :)

llTheKara bunu beğendi.
  5. llTheKara

llTheKara User

bence arkadas ciok iyi bir cevap vermis lf3 leri 16 seviye yapman hic bi isine yaramaz diyelimki yaptin 1lf4 oldun nolcak ? 60-70k uri bosa gitti dimi boylede dusunebilirsin.

6. ÖMER.E

ÖMER.E User

anladım teşekkürler :)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.