lf4 birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JΣŤĻΣMΣ tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba magma sondası ve yansıma sondası arasındaki fark nedir ne kadar vurur bunlar ?

bir ikinci sorum ise mesela magma bir yaratıga 217 vuruyorsa sırket gemılerıne 0 mı vurur 212 mı vurur? yanı yaratıga bonusu olanın sırket gemılerıne etkısı var mı yokmu? sımdıden cevp ıcın tsk ederım..

2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

LF-4 Geliştirmesi İlgili Konusu burada.

[​IMG] Magma Sondası – PvP Sadece PvP için 212 +5 hasar desteği

[​IMG] Yansıma Sondası – PvE Sadece PvE için 212 +5 hasar desteği

[​IMG] Hiperplazmoit – HP 212+ Lazer başına %0.5 DP desteği

Magma Sondası – PVP de fazla vurduğuna göre şirket gemisine de vurması gerekir diye düşünüyorum tabii bu benim fikrim.

Deneme şansım olmadığı için size net cevap veremiyeceğim deneyen bir arkadaşımız paylaşırsa sevinirim.

iyi forumlar.

3. yani pwp için 217 vuruyosa yaratıklara 0 mı vuruyor ??

4. Merhaba ,

Öğe geliştirmesi yapılmış 16 seviye LF-4 gibi vurmaktadır diye biliyorum. Yani 190-212 civarı olması gerekiyor.

İyi forumlar.

5. anladım kıyamet modum yanı her ıhtımalle hem yaratıgga hem dusmana vuruyor bı tarafa vurup bır tarafa 0 vurmuyor. eger oyleyse konuyu kapatabılırsınız tesekkur ederım.

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Cevap veren Modlarımız adına rica ederiz.

İsteğiniz üzerine kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.